ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kafama bi soru takıldı arama yapmadım kusura bakmayın ama bi aralar bir laf dönüyordu wotlk alırsan tbc almana gerek yok gibi nedir doğruluğu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ofc gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tbc gerekli deiloutlandse gitmem icin sadec elaizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 zaten 70 olmak için tbc gerekli 80 olmak için :D wotlk 60 olmak için wow :D sanki öyle duymuştum wotlk yi alan tbc ye gerek duymicak gibi o yüzden sordum hani adam wow1 ve üstüne hüüüp wotlk kurucak mis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 blizzard öyle bi hata yapmaz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ez azında TEK bir paket halinde satılsa 3 'ü bir arada gibi daha iyi olur. 15 tane oyun CD si olcak elimizde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 olay cd key'inize bakıyor arkadaslar. yani wotlk aldıgınızda elinize gecek olan dvd tbc contentini de iceriyor olabilir. ama siz accountunuzu tbc'ye upgrade etmemisseniz wotlk'a da upgrade edemeyeceksiniz tabi ki. yani wotlk contentine ulasabilmeniz icin elinizde 3 key olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 abi nie cd felan kasıonuzki? ben wow un cdleri tek dvdye attım misal yüklemede felan kaymak gibi oluyor ne o cd deiştir felan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 wow hazır yüklü tbc vesselam da hani çakallık yapim dedim türk zihniyeti :D şimdi normal wow um var içide char yok kasılcakta wotlk alsam cebime 20-30 kalırmı diye sorduydum.. ( cidden türkçeyi katlediyorum kendi yazdığımı kendim okuyunca Oo moduna geçiyorum..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ee katlediş olmuş biras... Konuya dönecek olursak Blizzard çakalın önde gideni, biz baş edemeyiz onla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 3ü bir arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 biz kereste miyiz zamanında o kadar para bayılıp tek tek aldık hepsini. alcaksınız tabiki de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ya şu Dworgian a 100000 msg özel bi madalya takın... attığı postların yarısı alakasız :D millet ona cevap yazmaktan 10000 mesaja ulaştı :D ( tamam bende alıcam demektir :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Hem TBC keyi hem de istemcisi isteyecek. Ha key olduktan sonra 1.0 versiyonu olsa oyunun patch indirerek kurarsın. (3 günde filan :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ozii_x said: Ya şu Dworgian a 100000 msg özel bi madalya takın... attığı postların yarısı alakasız :D millet ona cevap yazmaktan 10000 mesaja ulaştı :D ( tamam bende alıcam demektir :( ) nalakası var fikrimizi yazdık 3 ü bir arada olmalı die hayret bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tbc olmadan versiyonu nasıl 2.00 yapacaksınız ki :) 2.00 olmadan 3.00 yüklenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 patch yaparak versiyonu 1.x'ten 2.x'e yukseltebiliyorsun. daha once de dedigim gibi, normal wow ve tbc gerekli olmayabilir ama oyuna girebilmek icin her ikisinin de keylerine sahip olmak zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 şuan chestler dvd halinde ZATEN -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar