Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wotlk aldığımızda tbc ve normal wow gereklimi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten 70 olmak için tbc gerekli 80 olmak için :D wotlk 60 olmak için wow :D sanki öyle duymuştum wotlk yi alan tbc ye gerek duymicak gibi o yüzden sordum hani adam wow1 ve üstüne hüüüp wotlk kurucak mis gibin.
Mesaj tarihi:
olay cd key'inize bakıyor arkadaslar. yani wotlk aldıgınızda elinize gecek olan dvd tbc contentini de iceriyor olabilir. ama siz accountunuzu tbc'ye upgrade etmemisseniz wotlk'a da upgrade edemeyeceksiniz tabi ki. yani wotlk contentine ulasabilmeniz icin elinizde 3 key olması gerekiyor.
Mesaj tarihi:
wow hazır yüklü tbc vesselam da hani çakallık yapim dedim türk zihniyeti :D şimdi normal wow um var içide char yok kasılcakta wotlk alsam cebime 20-30 kalırmı diye sorduydum.. ( cidden türkçeyi katlediyorum kendi yazdığımı kendim okuyunca Oo moduna geçiyorum..)
Mesaj tarihi:
Ya şu Dworgian a 100000 msg özel bi madalya takın... attığı postların yarısı alakasız :D millet ona cevap yazmaktan 10000 mesaja ulaştı :D ( tamam bende alıcam demektir :( )
Mesaj tarihi:
ozii_x said:
Ya şu Dworgian a 100000 msg özel bi madalya takın... attığı postların yarısı alakasız :D millet ona cevap yazmaktan 10000 mesaja ulaştı :D ( tamam bende alıcam demektir :( )

nalakası var fikrimizi yazdık 3 ü bir arada olmalı die

hayret bişey :D
Mesaj tarihi:
patch yaparak versiyonu 1.x'ten 2.x'e yukseltebiliyorsun.
daha once de dedigim gibi, normal wow ve tbc gerekli olmayabilir ama oyuna girebilmek icin her ikisinin de keylerine sahip olmak zorundasınız.
  • Yeni Oluştur...