Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wotlk mats

Mew Mew Squad

Öne çıkan mesajlar

herbler'i incription kasacaksan yada kasanlara satmayı düşünüceksen sakla derim.Ench matleri içinde voidler(Nexus pre-tbc gibi) ve düşük ihtimalle LPS ler içe yarayabilir.Ama gerisi lazım olmaz kanımca.Ama yinede 80'e kasarken eski enchatlar kullanılabilir ama çok piyasası olucağını sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

TBC öncesi biriktirilen yüksek değerdeki malzemeler bir işe yaramadı açıkçası. Fel Iron, şu, bu derken herşey yeni malzemeler isteyen yeni reçeteler, planlar geldi.

AMA;

özellikle yeni karakter kasanlar yada "x" mesleğinin popüler olması üzerine meslek değiştirenler olduğundan bazı en basit materyaller inanılmaz pahalıydı. Yani üst sınıf madenler değersizdi ama en basit tin barlar bazen deli fiyatlara gidebiliyordu.

Biriktirdiklerinin çoğu bu yüzden çöp olacak (komplike ve etkili reçeteler için olan değerli malzeme), ama en basit ve en sık çıkan (basit reçetelerde en az malzeme ile en çok skill puanı kasmak için kullanılan malzemeler) malzemeler inanılmaz değer yapacaktır insanlar 80'e vurduktun bir süre sonra.

O yüzden malzemelerini yukarıdaki ayrıma uygun biçimde ikiye ayır ve pahalıları sat derim.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bir şey var tbc de kullanılan enchant malzemeleri özellikle lps ve arcane dust wotlk geldiinde başlarda para etmemesi doğal ama bir 3-5 ay sonra yeniden enchant kasan insanlar olucktır mutlaka yada wotlk la yeni başlayanlar sen satabildiğini uygun fiyattan şimdi sat ama yok pahasına verme derim ben cunku tbc ortasında 0-375 2 charıma enchant kasmak istedim ve mahvetti beni fiyatlar bir greater eternal 15g idi bir astral keza öyle o yüzden yok pahasına elden cıkarma gönder alt charına 6 ay sonrası için kullanırsın bence
Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorum zaten TBC ciktiktan 1 sene sonra bile essence'lar hayvan gibi fiyata gidiyodu ama enchanting kasmicaam icin elden cikardim hepsini.Gemlerin piyasasi da cok dustu crimson spinel'i 180'den falan sattim yani.Wotlk'de naapcaz bu kadar goldu merak ediyorum.Simdiden 20k oldu ve ben hic ticaret yapmam yani.Mat birikince toptan satarim.20k riding skill falan mi gelcek uzay gemisine bincez heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Mew Mew Squad said:
Biliyorum zaten TBC ciktiktan 1 sene sonra bile essence'lar hayvan gibi fiyata gidiyodu ama enchanting kasmicaam icin elden cikardim hepsini.Gemlerin piyasasi da cok dustu crimson spinel'i 180'den falan sattim yani.Wotlk'de naapcaz bu kadar goldu merak ediyorum.Simdiden 20k oldu ve ben hic ticaret yapmam yani.Mat birikince toptan satarim.20k riding skill falan mi gelcek uzay gemisine bincez heralde.

grand caravan mammoth = 14k gold (carries 3 passengers and vendor)

mesela bi örnek :)
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:
Darksun said:
Caravan alırsın 15k =D yeni mount, vendorları var üstünde lol.

o vendordan alısveris ücretsiz mi olucak ? yoksa yine paralı mı yada o vendordan baskası alısveriş yaptıgında parası sana mı gelicek ?

yok be.

repair bot açınca alınan paralar sana gelmediği gibi bunda da gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...