TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 simdi carp menusunu yaptim saw dier arattim ama sawla yapilmio dovtail sawla yapilio sawla nasil yapabilirm ?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 saw ın id sini bul sonra on=@Create ehdf h fg h vardır büyük ihtimal onun altına bi boş luk yap şunu yaz on=@Dclick dialog d_dialogun_Adi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 sawin Idsini nası bulcam ?=[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 c:spherescripts icinde item ların scriptlerine bak =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 En Iyisi INSIDE UO Smoothing Plane 4146 - 4147 Jointing Plane 4144 - 4145 Dowetail Saw 4136 - 4137 Saw 4148 - 4149[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Scpleriden Saw'ı bul we ; on=@Dclick (burayi bul we altina) dialog d_carpenter $eklinde yapabilirsin..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Coder xp'de olmuor ya :( Ama Me'de hemen buluor :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Xp dede olmuo ama en iisi Tindows[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Carpenter menusunu acmak icin birden fazla item var. Tek tek altinada ekleyebilirsin yada spheretables.scp ye on=@itemdclick seklinde bir trigger altinada ekleyebilirsin hatta bu trigger i kullanarak diger menuleride belli itemlere baglayip actirabilirsin.Ayrica bu trigger i bir event in icine koyup o event i login de playerlarada verebilirsin.( cok mu uzattim :) ) on=@itemdclick if ((==i_saw)&&(==i_nails)) // buraya kullanilmasini istedigin itemleri ekleyebilirsin src.dialog d_carpentry return 1 elseif (==i_tinker_tools) src.dialog d_tinkering return 1 endif gibi mantık olarak bir ornek olsun. Bu arada XP de o search olayi calismiyor sanirim Turkce versionlarinda olan bir bug.Onun icin bir text editor kullanarakta dosyalar icinde arama yaptirabilirsiniz. Ör: Editplus [signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 25 Nisan 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar