Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow u bırakıyorum ama yine özlüyorum nasıl bir çelişki ?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

ben tam soğuyorm yapacak bişi kalmadı sıkıldım diyorm hop bi aksiyon oluyor , bi yerden para geliyor hadi epic aldım farm yapayım , char takas istiyorlar yeni char geldi ona doyayım fln diye diye yalan oldum hep. şimdi de honorları harcadım göt gibi kaldım sıkılırm 15 güne ama bi pislik çıkar yine 4elle sarılırım oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen ay oyunu bırakmaya karar vermiştim, canım ne raid yapmak istiyordu ne de pvp, hesabın ödemesini durduracaktım ki mail adresimde wotlk için beta inv geldiğini gördüm, şimdi harıl harıl betada oynuyorum ne iş bende anlamadım, bırakılacak gibi değil meret.
Sosyal ağlarda paylaş

wowdan sikilinca hemen takas yaparim alim satim :D
simdiye kadar tam 74 takas alim satim yapti toplam :) ama rogueden aldigim keyfi hicbiseyden almiyorum :) yani main char farkli olsa bile mutlaka 2.char rogue olmali ya canin mi sikildi git if sw de ally gankle oh oh :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi gerçekten rogueyi neden main yapmadığım 3 senemi gidip dier sınıflara ayırdım diye kendime kızıyorum.. sabah isle de hem genk hem daily yapmayı seviyorum adamın mobuna yardım edip sonra onuda kesmeyi seviyorum.. bg lerde leech takılmayı :D stealth bırakıp afk olmayı. 3 kişi ortasında rest olan adamı kesip kaçmayı seviyorum :D sayacak çok şey var
Sosyal ağlarda paylaş

ozii_x said:
Şimdi gerçekten rogueyi neden main yapmadığım 3 senemi gidip dier sınıflara ayırdım diye kendime kızıyorum.. sabah isle de hem genk hem daily yapmayı seviyorum adamın mobuna yardım edip sonra onuda kesmeyi seviyorum.. bg lerde leech takılmayı :D stealth bırakıp afk olmayı. 3 kişi ortasında rest olan adamı kesip kaçmayı seviyorum :D sayacak çok şey var

lol biri daha aşıyı almış :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sık aralıklarla bırakıyorum tekrar başlıyorum ve başladığımda 2-3 gün uyumadan oynayadığım bi durumda buluyorum kendimi sonra tekrar bırakıyorum 2-3 ay sonra tekrar aynı olay çevremdeki arkadaşlarda sürekli oynadıkları için aklım kalıyor tekrar başlıyorum ve bu olay bi kısır döngü halinde devam ediyor :).. şu an yeniden başladım mesela püff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...