Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben biraktim 5 aydır oynamiyorum kocaman aferim bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bende 1 senedir oynamıyorum.Ama nasıl canım çekiyor yazın 1 ay başladım onuda sürekli oynayamadım.Bıraktım tekrar bide güzel bi guild olması şart o ortamı yakalayamadığım için max eğlenemedim wowda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben tam soğuyorm yapacak bişi kalmadı sıkıldım diyorm hop bi aksiyon oluyor , bi yerden para geliyor hadi epic aldım farm yapayım , char takas istiyorlar yeni char geldi ona doyayım fln diye diye yalan oldum hep. şimdi de honorları harcadım göt gibi kaldım sıkılırm 15 güne ama bi pislik çıkar yine 4elle sarılırım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hehe birakıorum yaw araba alcam :D para biriktircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Geçen ay oyunu bırakmaya karar vermiştim, canım ne raid yapmak istiyordu ne de pvp, hesabın ödemesini durduracaktım ki mail adresimde wotlk için beta inv geldiğini gördüm, şimdi harıl harıl betada oynuyorum ne iş bende anlamadım, bırakılacak gibi değil meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bilerek yapıyolar bunlar hep taktik taktik :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Günde 1 maksimum 2 saat ayırırım dersen başla. Eminim oyunu alıp tekrar başlarsan yine aynı sıkıntıya kapılacak ve aldığına pişman olacaksın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hehe aldım bile tuleyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 wowdan sikilinca hemen takas yaparim alim satim :D simdiye kadar tam 74 takas alim satim yapti toplam :) ama rogueden aldigim keyfi hicbiseyden almiyorum :) yani main char farkli olsa bile mutlaka 2.char rogue olmali ya canin mi sikildi git if sw de ally gankle oh oh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Zaten rogue aldım işim gücüm genk.. sağ kulağım çınlıyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 warrioru sattim, elimde druid acc var arada takilirim diye. asil amacim oyunu birakmak degildi ama 2 aydir oyuna login bile olmadim. farkli bi alanla ilgilenince pek onemsemiyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Şimdi gerçekten rogueyi neden main yapmadığım 3 senemi gidip dier sınıflara ayırdım diye kendime kızıyorum.. sabah isle de hem genk hem daily yapmayı seviyorum adamın mobuna yardım edip sonra onuda kesmeyi seviyorum.. bg lerde leech takılmayı :D stealth bırakıp afk olmayı. 3 kişi ortasında rest olan adamı kesip kaçmayı seviyorum :D sayacak çok şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben bırakmıştım haftaya açtırıcam anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ozii_x said: Şimdi gerçekten rogueyi neden main yapmadığım 3 senemi gidip dier sınıflara ayırdım diye kendime kızıyorum.. sabah isle de hem genk hem daily yapmayı seviyorum adamın mobuna yardım edip sonra onuda kesmeyi seviyorum.. bg lerde leech takılmayı :D stealth bırakıp afk olmayı. 3 kişi ortasında rest olan adamı kesip kaçmayı seviyorum :D sayacak çok şey var lol biri daha aşıyı almış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 rogue süperdir 10k goldu kasıyım sonra rogue kasıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bende druid i sattım onda ne güzel vardı 11k şimdi rogda 1k var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ozi hala oynuyon mu olm bu oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bende sık aralıklarla bırakıyorum tekrar başlıyorum ve başladığımda 2-3 gün uyumadan oynayadığım bi durumda buluyorum kendimi sonra tekrar bırakıyorum 2-3 ay sonra tekrar aynı olay çevremdeki arkadaşlarda sürekli oynadıkları için aklım kalıyor tekrar başlıyorum ve bu olay bi kısır döngü halinde devam ediyor :).. şu an yeniden başladım mesela püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 jonywayt said: ozi hala oynuyon mu olm bu oyunu :D niye oynamiim olm :D neyim eksik ? :D sen kendine bah ezük pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ozii_x said: jonywayt said: ozi hala oynuyon mu olm bu oyunu :D niye oynamiim olm :D neyim eksik ? :D sen kendine bah ezük pala ben oynamıyorumkuuu :P ılerkı gunlerde belkı. bızden gectı agır mmogcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ben 9 class ı da max lvl yapmadan bırakmam aga oyunu.. Birde dikkatimi çeken, nerdeyse her konuda, wow u bırakmış yada oynamamış kişilerin mesajları var.. Oyunu oynamayan bile forumu takip ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar