PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 geçen gün pcyi açtım iyice temizledim ama bi şey bozmadığımdan eminim, bilmiyorum ama yine de. dün ben uyurken pc açıktı gece, sabah açtığımda ekran donmuştu, reset attım ve ekran kartını görmedi pc (kesik biipler =p). neyse sonra okula gittim, biraz önce döndüm gayet düzgün açıldı. 15dk kadar kullandım sıcaklık hep normaldi yani 35-40 derece civarı. ama sonra pc kendine res attı ve ramleri sayarken ekran dondu kaldı, sonra reset attım yine açılmadı. şu an açılmıyor hala. anlamadım. x1950gt kart bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 anakarta giden elektrik kablolarını çıkarıp tekrar takıp açmayı bir dene, ram ve ekran kartını söküp tekrar takmayıda deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 denedim işe yaramadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 benim de eski pc'de aynı sorun var ve rafa kaldırdım kasayı. yalnız bendeki restart atmıyor direk ekran donuyor. ısı degerlerini kontrol ettim hepsi normal. ekran kartını degistirdim, psu'yu degistirdim, ramleri degistirdim sorun duzelmedi. pc'yi bir sure beklettikten sonra actıgımda 1 saat falan calısabiliyorum, ama sonra yine kitleniyor. kitlendikten sonra res attıgımda 2 dk sonra yine kitleniyor falan. seninki de benzer bi soruna benziyor. ben daha cozemedim sen cozersin diye beklemedeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bakalım bekliyim biraz bekleyince yine açılırsa ona göre bi yorum yapıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 şöyle ekran kartını bi yokladım bastırdım ettim açıldı şu an önceki gibi. geçen sefer de böyle olmuştu, bakalım bir daha olacak mı. olursa temassızlık gibi bi şey olduğuna kanaat getirip kaynıcam anakarta sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hala bir sorun çıkmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ağke! benimkisi ekran kartından kaynaklanmıyor ya. bi ara goturmem lazım bilgisayarcıya ama ne zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bugün tekrar yaşadım problemi, anlayamıyorum sorun nerde, en kısa zamanda başka bi anakartta deniycem ekran kartını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 pru o 1950lerle fazla oynama. oc yüzünden bende 1950gt'mi elime almıştım. makineye restart attırıyor oyunlarda pixelleri sapıttırıyordu fln. bide sıcaklık normal gözüküyordu yani 80lere bilem çıkmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 o/c yok zaten abi kartta =) yine tanımıyordu ekran kartını, saçmasapan biçimde ramlerin yerlerini değiştirdim açıldı o.O (2 slot var, birbirlerinin yerine taktım sadece sdfsdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ha bu arada ekran kartı muhabbeti demişken sorayım, baya ucuza agp 3850 buldum, alsam işime yarar mı x1950gt yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bende değiştircem bu yakınlarda benim x1950xt'yi. ama 4870 düşünüom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bu 4850 ile 4870 arasında ne kadarlık bi fark var acaba? test linki olan varsa bi koyarsa süfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 fiyat olarak odedigin farkın karsılıgını alamıyorsun. o yuzden o parayı vermene degmez, 4850 ile aldıgın performanstan kesinlikle memnun kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eheh sorunu yine yaşadım anlamsız biçimde. ramlerin herhangi biri takılıyken açılıyor, ikisi birden takılıyken ekran kartını görmüyor o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 biostan ram spd sine bak. bazen dual cali$irken yuksek veriyolu geni$liginden cortlayabiliyorlar. ramlerin markaliysa cpu-Z yukle oradan sdp degerlerini gor, belki voltaj fazla geliyordur. son olarak memtest 64 at startupta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 http://img234.imageshack.us/img234/1861/heyojb1.jpg baktım ama bi şey anlamadım sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 PrudenT said: geçen gün pcyi açtım iyice temizledim ama bi şey bozmadığımdan eminim, bilmiyorum ama yine de. dün ben uyurken pc açıktı gece, sabah açtığımda ekran donmuştu, reset attım ve ekran kartını görmedi pc (kesik biipler =p). neyse sonra okula gittim, biraz önce döndüm gayet düzgün açıldı. 15dk kadar kullandım sıcaklık hep normaldi yani 35-40 derece civarı. ama sonra pc kendine res attı ve ramleri sayarken ekran dondu kaldı, sonra reset attım yine açılmadı. şu an açılmıyor hala. anlamadım. x1950gt kart bu arada. gece elektrik gidip gelmiştir, voltaj oynamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 devamını da oku =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 büyük ihtimalle anakartta veya hdd'de problem yarattı. diskten hemen ses çıkmaya başlamaz gerçi ama sen bi dibine girip dinle abuk ses çıkarıyo mu diye. Aynı şey bana oldu, bende önce kasılıp, sora mavi ekran veriyo. Voltaj dellenmişti ondan sora oldu tabi. ramlerle uğraştıkça çalışıyo-çalışmıyo gibi durumlar oluyo falan. en son 3 slotu da doldurdum daha düzgün çalıştı falan. ekran kartın da büyük ihtimalle sağlamdır zaten. başka anakart varsa onda dene ramleri tek tek. Anakart bozulduysa ramlerin içine etme olasılığı var. Bi de anakartta ramlerin etrafındaki kondansatörlere bak şişme falan var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bi kere overclock u iptal et, fsb yi 200 e cek. oyle denemeye ba$la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ha olay ortaya çıkmaya başladığında o/c yoktu. öyle sıkıntıdan 10mhz ekledim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bi memtest at o zaman boottan. boot cd li memtest64 diye arat netten. once cift slot ram i test et sonra tek slot dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ramlerde problem çıkmadı. anlayamadım bi türlü, ikisi takılıyken bazen açılıyor bazen açılmıyor, bir kere açabilirsem bir haftadan fazla öyle gidiyor, açamazsam iki üç gün uğraşıyorum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar