Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazım Kanat'ı kaybettik...

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:
"Toprağı bol olsun" sözü gayri müslimler için söylenmez mi? Ben mi yanlış biliyorum? Yoksa Kazım Kanat gayri müslim mi? yoksa bunlar marjinal olma çabaları mı?

Bu kadar sinir de bilmişlik çabası olabilir mi acaba?

O söz sadece gayrimüslimler için kullanılır diye bir sınırlama yok, gayrimüslimin arkasından dalga geçer gibi "Allah rahmet eylesin" denmeyeceğinden o kullanılır o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben neden yorumumda bu kadar şaşırılcak bişey göremedim? Soruda mı sormucaz artık. İyice havalandınız valla ya , insanları beğenmeme , yaptığı yorumları küçümsemeyi alışkanlık edinmişsiniz. Kendine güveni olmayan adamlar gibi ona buna bok atarak , milletin mesajlarına laf atarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Senin için çok saçma bir yorum , mesaj olabilir ama bunu yazan adamın bu mesajı yazarken kendine göre çok haklı olduğunu unutmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
red senden çok korktum ben , mesajlarının altında çok ezildim onun için U dönüşü yaptım ve sen bunu pat diye anlayacak kadar zekisin... Sana helal olsun diyorum ve böyle bir topikte tartışmayı kesiyorum.

Dönüşünün benle bi alakası yok.tartışmak için bahane arama topici kirletme.bi mesaj atmıssın arkasnda dur.sora normalmiş gibi üste cıkmaya calısma.benle bi alakasıyok yani.ezmek korkutmak zekilik ayak üstü senaryolar tebriks
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
suBzer0 said:
"Toprağı bol olsun" sözü gayri müslimler için söylenmez mi? Ben mi yanlış biliyorum? Yoksa Kazım Kanat gayri müslim mi? yoksa bunlar marjinal olma çabaları mı?

Bu kadar sinir de bilmişlik çabası olabilir mi acaba?

O söz sadece gayrimüslimler için kullanılır diye bir sınırlama yok, gayrimüslimin arkasından dalga geçer gibi "Allah rahmet eylesin" denmeyeceğinden o kullanılır o kadar.

Mesajıma verilen ilk cevap bu. Bu cevabı almak benim için yeterli oldu. Bir de penth ve senin mesajına bak arasındaki farkı anlamaya çalış. okeys?
Sosyal ağlarda paylaş

@subzero:"yoksa bunlar marjinal olma çabaları mı?"
demişsin sanırım ortalığın karışmasına sebebiyet veren bu cümle. evet insanlar daha anlayışlı yaklaşıp doğrusunu açıklayabilirlerdi ama bu cümlenin hedef aldığı insanları germesi de normal bi açıdan sakin olmaya çalışın biraz.
2. olarak diğer konular neyse de vefat etmiş birinin konusunu bari saptırmayın adam ölmüş siz hala marjinallikten laf sokmaktan bahsediyorsunuz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...