Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 güçlü zaten. dönemdede osmanlı ordusu GÜÇ olarak hala güçlü. problem taktiksel gerilikte kalıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Arkadaslar en kolay bulabildigim konu buydu bisi sorucam cok acil, ben simdi age of 3 aticam online. osmanli olucam amma bu osmanli devamli beles koylu basiyor ben istemiyorum bu koyluleri bunu durdurmanin bir yolu varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yok. sınırı var sayısını hatırlamıyorum. biryerde duruyor yani. yalnız osmanlının en kolay oynanır kılan özelliğini neden kapamak istiyosun anlamadım? ne kadar gatherer o kadar asker ne kadar asker o kadar GILORİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yeterince villager geldikten sonra durdurmak istiyor sanırım euh, ama olmuyo işte öyle, geldikçe delete anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 işte aoe3 bir oyun ortalaması 20-30 dakika falan sürüyor. ve hakkaten fazla işçi yoktur az resource vardır gibi bir durum söz konusu. osmanlı raid yerse biter. sakın işçi falan kesme kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 AoE 4 geliyor ben game studios'tan biriyle konusmustum bi yemekte, yakin tarihte geliyor hem de. Hatta baslik actigimi hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bir taktik daha vereyim çok önemli. janissary upgradeler olsun deckte. 20 yeniçeri 5 arkebüs gibi git. bu oranla. arkebüsler arkada kaldığı müddetçe yeniçeride oyundaki en fazla hpli musketeerlardan birtanesi. arkebüs ölmezse çatır çutur kesersin. sipahi önemli. hussarla karışık bide onu saldınmıdı mis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 razzRaziel said: benim 200 fil ile haritayı tavaf etme efsanem vardır ki off http://images2.wikia.nocookie.net/ageofempires/images/3/32/Pikeman2.jpg Hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 medievalda sırf osmanlıyla oynayan adam benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ya boyle oyun atarken speed always wins hilesini giriyorum genelde cok beklemeyeyim diye hizli hizli oynamak icin. Koyluler bir basliyor cikmaya, ben onlari ise koyana kadar 20 dk geciyor zaten. Yeni farkettim camiide koylu limiti varmis onu research etmeyince cikmiyor fazla koylu eheuh. ageof 4 ne zaman cikiyor nasi!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar