Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Empires serisi tamam mı devam mı?

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaslar en kolay bulabildigim konu buydu bisi sorucam cok acil, ben simdi age of 3 aticam online. osmanli olucam amma bu osmanli devamli beles koylu basiyor ben istemiyorum bu koyluleri bunu durdurmanin bir yolu varmi?
Mesaj tarihi:
yok. sınırı var sayısını hatırlamıyorum. biryerde duruyor yani. yalnız osmanlının en kolay oynanır kılan özelliğini neden kapamak istiyosun anlamadım? ne kadar gatherer o kadar asker ne kadar asker o kadar GILORİ
Mesaj tarihi:
işte aoe3 bir oyun ortalaması 20-30 dakika falan sürüyor. ve hakkaten fazla işçi yoktur az resource vardır gibi bir durum söz konusu. osmanlı raid yerse biter. sakın işçi falan kesme kendi kendine
Mesaj tarihi:
bir taktik daha vereyim çok önemli. janissary upgradeler olsun deckte. 20 yeniçeri 5 arkebüs gibi git. bu oranla. arkebüsler arkada kaldığı müddetçe yeniçeride oyundaki en fazla hpli musketeerlardan birtanesi. arkebüs ölmezse çatır çutur kesersin.
sipahi önemli. hussarla karışık bide onu saldınmıdı mis gibin.
Mesaj tarihi:
Ya boyle oyun atarken speed always wins hilesini giriyorum genelde cok beklemeyeyim diye hizli hizli oynamak icin. Koyluler bir basliyor cikmaya, ben onlari ise koyana kadar 20 dk geciyor zaten. Yeni farkettim camiide koylu limiti varmis onu research etmeyince cikmiyor fazla koylu eheuh.

ageof 4 ne zaman cikiyor nasi!??
  • Yeni Oluştur...