Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 endless_night said: son ders günümdü perşembe uyku tutmayınca kendime tatil verdim bende :P aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yarin sabah 6da kalkicam emme uyku tutmadi. burda 00:37 su anda saat. uyumam lazim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 gaza gelip fazla ders ekledim onlari droplamak için birazdan okula gidiyorum. uyumadım lenslerimi taktım gözlerim feci yanıyor ahh ahhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 reloaded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 işin kötüsü leş gibi uykum var. beynim yorgunluktan mavi ekran veriyor resmen ama yatınca kafam bisürü şeyle doluyor. kayış koptu bende iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben de aynı durumdayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 heyeyhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 uyku:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar