Apis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Şimdi şöyle bir durum var. Kıta farkı nedeniyle burada Avrupa serverlarının kutusununu bulamadığımda Türkiyedeki bir arkadaşa rica ettim, o da sağolsun bana ordan bir kutu alıp şifreyi gönderdi (Evet elimde kutu-cd fln olsun diye online satın almadım). Döndüğümde de kututyu alacağım ondanda... Şimdi ben oyunu nereden çekeceğim? http://www.war-europe.com da client download var ama sadece "WAR Europa Open Beta Client". Ve hadi belki bunla olur dedim, sonrası patch fln çekerim dedim ama bir saat geçti 1 bayt inmedi. Şimdi ben bu işi doğru mu yapıyorum; "WAR Europa Open Beta Client"ı mı çekmem lazım? Yoksa nereden download edeceğim ben bu oyunu? Yani WoW'u mesela internet sitesinden tam olarak çekebiliyorsun ya, bunun öyle bir özelliği yok mu? Yada başka bir download adresi önerebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 betayi dl et, sonra patchliyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Doğru yapıyorsun ama torrentten indirirsen daha çabuk olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 İsteyene rapid link lerini gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 böle devam et... yaklaşık 8gb yada 9gb çekecei için biraz yavaş ilerleyebilir ama bence rapid yada torrent kullan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ben sitedeki downloader ı kullandım. Hiçte bir sorun yaşamadım. Zaten kendi içerisinde p2p (hatta. indirdiğimiz torrent dosyası ilede aynı sunucuya bağlanıyor sanırım?) Download için portlarını açman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar