Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 arkadaslar yeri diil biliyorum ama yardım lazım ya VCD bölümüne girdim photoshop ögrenmem lazım en azından basic sekilde yardım edebilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 en basıtınden en kazıgına kadar photoshopun tutoları var her yerde hatta patide bile vardi zamanında mıllet yaptıklarını fılan koyuyordu bunları googledan ara bulursun hatta photoshop un ıcınde kendı tutoları bıle vardı onlarada bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 görsel sanatlar bölümünde gezin birazcık, güzel tutolar vardı diye hatırlıyorum. en azından orada yardım iste, burda çöp olmasın durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yada bıtane fatos bulurusun bunu paso shoplaya shoplaya photoshop ogrenrsın buda garbıc olsun ama baslarda fatosu fazla shoplama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kitabı al, okuyup uygulamaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 videolu anlatım fln arıyorum oku oku imanım gevredi be offf videolu anlatim bulduklarım sux cikti o yuzden yardım istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bolbol ders indir izle uygula ki bu işi öğrenmek direk tasarımla oluyor yoksa ha diye öğrenemiyon ama bende bi e book var mail verirsen atarım sana css ye giriş ve türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 git bölümdeki güzel bı kızdan iste, göstersen 3-5 bişi sana sonrasını kurcalarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.bobiler.org/tutorial.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Masakari said: yada bıtane fatos bulurusun bunu paso shoplaya shoplaya photoshop ogrenrsın buda garbıc olsun ama baslarda fatosu fazla shoplama hayat enerjimi aldın götürdün be hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Llama said: bolbol ders indir izle uygula ki bu işi öğrenmek direk tasarımla oluyor yoksa ha diye öğrenemiyon ama bende bi e book var mail verirsen atarım sana css ye giriş ve türkçe [email protected] bana bi mail atarsan sevinirim =) Cuce said: git bölümdeki güzel bı kızdan iste, göstersen 3-5 bişi sana sonrasını kurcalarsın sordum bile suan santraldeyim hatta göstericek he dersen ebook neden diye oda saglam olsun diye eheueh Laraken said: Masakari said: yada bıtane fatos bulurusun bunu paso shoplaya shoplaya photoshop ogrenrsın buda garbıc olsun ama baslarda fatosu fazla shoplama hayat enerjimi aldın götürdün be hacı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bu konuları neden garbage a açıyorsunuz anlamıyorum. sırf bu yüzden yardım edeceksem de etmiyom sdf. bak bende görsel tuto vardı. kaybettin şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 acil diye garbagea açtim napayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 valla donanım yazılıma da açsan çabuk cevap alırdın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Adam garbage ahalisinin yardımını istemiş ne var ki bunda :P orda bodos bodos anlatcaklar burda arada espiri falan da görüyor sıkılmadan çalışır adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 evet dreadlord duygularıma derman oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Xenocide said: http://www.bobiler.org/tutorial.asp bu link ciddi lan, dalga geçiyorum sanılmış kimse takmamış harbi harbi burda temel photoshop tutoryali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar