Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektro gitar seçimi(Yardım edinn...!)

_ClymoR_

Öne çıkan mesajlar

Ya 1 yıldır klasik çalıyorum gitar alıcam diye malı malına klasik aldım öğrendim herneyse ama klasik deil elektro olarak çalıyorum garicim klasik gitarı aylardır sıkıntıdan:DHer neyse yani beginner deilim ama markalarda pek bilgim yoktur elektro fiyatlarında bilmemnelerindede bilmiyorum. hı alınca çalacağım tarz hardrock metal gibi bana ne önerirsiniz bütçem düşük olsa yani max 450-500 ytl
Sosyal ağlarda paylaş

Ya açıkçası benim savunduğum şey dandik bir amfi almak yerine cosm processor almak.
Çünkü 350 dolara alacağın bir gt8 bilgisayara bağlayınca 15 wattlık amfilerden kat kat daha iyi ses veriyor.
Gitar olarak da model verememekle beraber cort lara bakmanı öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

çok uzun süre gt8 kullanmış biri olarak, eğer çok işin içinde değilseniz almayın derim ayrıca gt8 lerin evdeki hesap çarşıya uymuyor. yani evde ayarladıın ton ile stüdyoya gidince çıkardıın ton olmuo. zor işler. Alacaksan 1-2 tane pedal al takıl. bi distortion bi delay.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kusura bakmayın açıkcası elektro gitar ekipmanları hakkında pek bilgim yoktu.ya sizden ricam ben şu anda cort x2 ile x6 arasındayım bana onlarla ilgili belirttiğm bütçeye göre en iyi kombinasyonu verirmisiniz yani en azından uygun olurmu?o fiyata şöyle ayağımı yerden kesecek bi ses sistemi?
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuç olarak Cort x2 seçtim bide şu amfiyi dşündüm Mydükkantoplam fiyat 450 sizce yani kendimi tanıttım bana göre iyi bi seçimmi?Bide amfi hakkında pek bi bilgim yok arkadaşım 15 watt yeter evde çalacaksan dedi düşük seste istemem ama kalitelimi sizce alabileceğim kadarıyla yoksa yok hata yapmışın şunu al diyebileceğiniz seçenekler varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

hard rock çalacaksan en doğru düzgün sesi marshall'la alırsın.
dandik değil bence, lambalı değil sonuçta.
roland'dan iyi, roland'ın sesi aşırı elektronik geliyor bana.
laney'in clean'i mükemmeldir ama laney'in overdrive'ı marshall'ın yanında çok sönük kalır, kötü kısacası.
marshall en doğrusu bence. pişman olmazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden marshall kullandım 10watt ve hiç pişman olmadım.
sadece bir süre sonra yetersiz geliyor.
overdrive başlangıç için tatmin eder, 1 sene gider ama sonra belki sarmaz.
ayrıca satmak istediğinde amfiyi çok kolay bir şekilde satacaksın.
ben satılığa koyduğum gün sattım yakın bir fiyata.
Sosyal ağlarda paylaş

hımm amfiye biraz karıştı kafam ya şmdi bilgisayar her zaman evde olmuyo leptop o yüzden sabit bişey olması gerek o yüzden processor işi yatıyo ya şey düşünüyorum yarın kızılaya gidip bi deniycem amfileri bakalım hoşuma sesi hoşuma gideni 150 lira civarıysa alıcam karar verdim çok teşekkürler hepinize baya aydınlandım bu konuda:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...