_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ya 1 yıldır klasik çalıyorum gitar alıcam diye malı malına klasik aldım öğrendim herneyse ama klasik deil elektro olarak çalıyorum garicim klasik gitarı aylardır sıkıntıdan:DHer neyse yani beginner deilim ama markalarda pek bilgim yoktur elektro fiyatlarında bilmemnelerindede bilmiyorum. hı alınca çalacağım tarz hardrock metal gibi bana ne önerirsiniz bütçem düşük olsa yani max 450-500 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1096&gid=111 stüdyoda grubumun gitaristi deneyip bunu beğenmişti ve senin bütçende bir arkadaşa da önermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sana bc rich mockingbird gider http://evilaxe.com/wp-content/gallery/bc-rich-mockingbird/BC_mockingbird2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya ayrıca amfide lazım sesi ne bilym amatör kayıtlar yapıcam ona yetecek kadar iyi olsun ucuz olsun bide:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ya açıkçası benim savunduğum şey dandik bir amfi almak yerine cosm processor almak. Çünkü 350 dolara alacağın bir gt8 bilgisayara bağlayınca 15 wattlık amfilerden kat kat daha iyi ses veriyor. Gitar olarak da model verememekle beraber cort lara bakmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ekmek'e tamamen katılmakla birlikte GT8'i Line 6 ürünleri ile takas ediyorum. Line 6 iyidir. Hatta bazıları (bkz. ben) bazen tüplü amfiden bile daha iyi olduğunu düşünür. POD 2.0 alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ahaha abi sen tüpü bitmiş amfiyle mi çaldın naptın hybritler daha iyi processorlar daha iyi :/ bi set lamba parasına gt8 alınıyor zaten kasmayalım madem hiç sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 çok uzun süre gt8 kullanmış biri olarak, eğer çok işin içinde değilseniz almayın derim ayrıca gt8 lerin evdeki hesap çarşıya uymuyor. yani evde ayarladıın ton ile stüdyoya gidince çıkardıın ton olmuo. zor işler. Alacaksan 1-2 tane pedal al takıl. bi distortion bi delay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Zevk meselesi abi. Pain of Salvation, Ash, Porcupine Tree gibi gruplar. As I Lay Dying gibi gruplar da kullanıyor bunu aktif olarak. Güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya kusura bakmayın açıkcası elektro gitar ekipmanları hakkında pek bilgim yoktu.ya sizden ricam ben şu anda cort x2 ile x6 arasındayım bana onlarla ilgili belirttiğm bütçeye göre en iyi kombinasyonu verirmisiniz yani en azından uygun olurmu?o fiyata şöyle ayağımı yerden kesecek bi ses sistemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Şey hala amfi vs için bi yardım beklemekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Analog alacağım diyorsan Laney al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya peki gitarda amfi seçiminin ne gibi etkisi oluyo yani aynı fiyat 2 amfiyi karşılaştırsak aynı gitar üzerinde seste ne gibi farklar olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 O fiyata alacağın amfiler arasında drastik(ben uydurdum bu kelimeyi az önce) bir fark olacağını sanmıyorum ama NŞA da tonun %60 kadarı amfiden sağlanır. Yani tonu belirleyen en önemli dalga amfidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sonuç olarak Cort x2 seçtim bide şu amfiyi dşündüm Mydükkantoplam fiyat 450 sizce yani kendimi tanıttım bana göre iyi bi seçimmi?Bide amfi hakkında pek bi bilgim yok arkadaşım 15 watt yeter evde çalacaksan dedi düşük seste istemem ama kalitelimi sizce alabileceğim kadarıyla yoksa yok hata yapmışın şunu al diyebileceğiniz seçenekler varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1091&gid=398 bu gitarı denedim, güzel. amfi olarak o fiyatlara 10 wattlık marshall almanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ekonomik amfiler arasında marshalldan iyisi yok. aslında 100 ytl daha çıkabilirsen almışken http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=200&gid=92 bundan almanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sakın marshall felan alma korkunç dandik ufak marshall amfiler. Laney ya da roland al. Hatta bence hiç alma processor al bilgisayara bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hard rock çalacaksan en doğru düzgün sesi marshall'la alırsın. dandik değil bence, lambalı değil sonuçta. roland'dan iyi, roland'ın sesi aşırı elektronik geliyor bana. laney'in clean'i mükemmeldir ama laney'in overdrive'ı marshall'ın yanında çok sönük kalır, kötü kısacası. marshall en doğrusu bence. pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 10 wattlık amfinin overdrive ını napıcaksın ya. 50 60 ytl verir adam gibi bi pedal alır. Bence kesinlikle uzak dur marshalldan. not:bence marshallın bütün amfileri kötü aslında jcm felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 eskiden marshall kullandım 10watt ve hiç pişman olmadım. sadece bir süre sonra yetersiz geliyor. overdrive başlangıç için tatmin eder, 1 sene gider ama sonra belki sarmaz. ayrıca satmak istediğinde amfiyi çok kolay bir şekilde satacaksın. ben satılığa koyduğum gün sattım yakın bir fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hımm amfiye biraz karıştı kafam ya şmdi bilgisayar her zaman evde olmuyo leptop o yüzden sabit bişey olması gerek o yüzden processor işi yatıyo ya şey düşünüyorum yarın kızılaya gidip bi deniycem amfileri bakalım hoşuma sesi hoşuma gideni 150 lira civarıysa alıcam karar verdim çok teşekkürler hepinize baya aydınlandım bu konuda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yarın marshall 10watt alacaksın. asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 heheh aldm aldm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 gt10 alsaydın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar