Rock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 eregorn2 said: en güzel taktik... alacaın her şeyi almışsın... ch tamamlamak için giriosun pq ya... büyükçe bi partiye gir... mobların olmadıı bi bölgede dur... git tv izle... kalabalık olduu için senin afk olduunu fark etmiolar ve party de olduun için xp ni de alıosun inf inide :D İşte böyl adamları daha yolun başında banlayacasın (td)
santanio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 us server tarafında 1422 kişi olmuş adamlar siteye counter koymuş :)
Rock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yanlış bakmışsın yada arada 2629 kişi daha banlanmış. Şuan 4051 olarak gözüküyor.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 nie beni banlıon? loot almıom bişi almıom... sağdece inf ve exp o kadar...
Rock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 eregorn2 said: nie beni banlıon? loot almıom bişi almıom... sağdece inf ve exp o kadar... Ama orada okadara emek verip didinen adamlarında hakkına tecavüz ediyorsun. Oyun dediğin şeyi eğlenmek için oynarsın, senin yaptığının hiç bir anlamı yok. Ayrıca pqler okadar da uzun sürmüyor.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben zaten emek vermişim... sağdece ch yi sona getirmem gerek... adamlar içinde bi sorun olmuo...
Rock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Biraz önce başıam çok saçma birşey geldi. Dün akşam okadar uğraşıp didinip bir kere bile reward alamamıştım. Bugün craft değiştirdim, dün pq yaptığım yerde çok ceset oluyor orada scavenger kasmaya başladım. Arada 40 tane öldürülmesi gereken yaratıktan 2-3 tane öldürüp, 3-5 başka moobada adet yerini bulsun diye bir iki büyü salladım. Canım sıkılıncada yakındaki bir questi tamamlamaya başladım. O arada benim bulunduğum andaki gurup heroyu kesti, bende de contribution tablosu çıktı zarlar dönmeye başaldı, 500 contrubution alan 300 küsür bir sonraki 400 küsüsür,....(azar azar devam ediyorlar, ben 85) o ara içimden geçti "ister misin reward kazan" ve 2. olarak reward aldım. Kısacası bu reward dağıtım sistemi biraz saçma olmuş yada buglı. Acilen düzeltilmesi gerek.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sacmaligi zarin 1-1000 olmasi, 1-100 olup siralansa daha saglikli olur gibime geliyo.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ne fark ederki ha 10 atıp kaybetmissin ha 100 . :)
hunty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Benim bir seferinde quest yaparken yemek yemeye gitmem gerekti. Karakteri(Chosen) bos bir yere biraktim gittim. Meger PQ alanina yakinmisim. Neyse yemek bitti geldim. Ben yokken beni Warband'e almislar (:P), PQ loot siralamasinda da 2. olmusum(tu). Karakterim benim yoklugumdan faydalanip 20 dakikada artik kac PQ yapti kacinci oldu bilemiycem. Sonra meraktan PQ'nun ortasinda hic moblara dokunmadan dikildim. Sonucta 8. oldum.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 rolların 1-1k değil de 1-500 falan olması lazım, influence farm dışında cazip değil katkıda bulunmak şu haliyle.
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bencede 1-500 arası daha adil olur. Şansında olması o rakamlar dönerken bir heycan katıyor ama herşey bi yere kadar. Kıçını yırtıosun yüksek puan almak için, zarlar bi geliyor reward yok. Bazende son chapter a doğru yetişiosun 2-3 adam öldürüosun zar sayesinde zirvedesin. Buna bi çözüm bulurlar inşallah.
Rock Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Benim kastettiğim aslında 1-1000 olayı değildi. Tam olarak öyle mi işliyor emin değilim ama bir pq'i yaptıktan hemen sonra tekrar yaparsanız(ilkinde reward kazanmadan) ikinci zar atışında size daha yüksek zar atma şansı veriyor. Benim kastettiğim düzeltilmesi gereken şey buydu. Contributionı benden fazla olup daha yüksek zar atma şansı olan 4 kişi vardı. 1-1000 iyi bence. Öbürtürlü biraz düşük rank'lı bir adamın yüksek ranklı kadar contribution alamyacağından reward kazanması hayal olur.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 1-500 olursa sorc veya bw varken loot almanız hayal olur, rank bir yana.
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Sam said: 1-500 olursa sorc veya bw varken loot almanız hayal olur, rank bir yana. budur. çünkü bu 2 adamdan biri özellikle arkasına 2 healer alırsa sırayla shield edilip aoe nin dibine vurur 150NPC nin yarısını tek başına keser siz de burda sayfalarca yazdığınız sistm kötü laflarını yutmak zorunda kalırsınız. her classın pq daki işlevselliği farklı roll range değişirse arada bir gördüğünüz yeşil olmayan çantaları hiç göremezsiniz Sam'in bahsettiği 2 classtan biri değilseniz tabii.
Öne çıkan mesajlar