bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Selam, Wow'a donus karari aldim ve aramizda avrupa serverinda olupta accountlari baska ulkelere kayit veya baska ulkelerden eu serverinda oynayanlar varsa Recruit a Friend destegi ariyorum. Ayrica istege gore 60luk odeme yapip zebra vermeyi de dusunuyorum :) (normal 30 gunluk odemede size 1 ay oyun suresi kazandiriyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Doğu avrupa ülkelerindeki oyuncular için bu seçenek belli olmayan bir sebepten ötürü kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Yeni email adresi ve trial account aldim -ikisi de ingilterede bi pizzacinin ustune kayitli lol-, keyleri de gerekirse avrupadan bulurum. Bizim ulkemizden gonderilemedigini biliyorum, ondan buraya yazdim zaten :) accountlari turkiyeye kayitli olmayan ve forumlari takip edenler vardir veya baska avrupa ulkelerinden oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ara ki bulasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar