Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 BY JUDY L., 16 YEAR OLD ASPIRING FASHION PHOTOGRAPHER / FRENCH SPEAKER FROM UNITED KINGDOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o kızın aynısından gördüm bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ihraç fazlasıdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok bildiğin tatile gelmiş ingiliz idi. hatta kendisi bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Fransızca da konusuyor muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bilemicem bizzat diyalogum olmadı. ama bikaç gün gördüm barda fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ha bi de, ingilizler gerçekten giyinmeyi bilmiyorlar. en azından genç olanları. dünya üzerindeki milletlerin %90'ı 10 basar bunlara. zarif giyineni çok nadirdir yani. 25 yaşında olup taş gibi olmasını bileni de var ama pek azlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Kol altlarını pis bırakan hanım arkadaşlardan ne kdar güzel olurlarsa olsunlar hoşlaşmıyorum ilginç ve pis! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 jkshdkjghsdg... niye paylaştın ki böyle bir yönünü şimdi durup dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 evlenirsem bizzat kendim alırım koltuk altlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Giyinmesini bilmiyo olmalarından daha kötü olduğunu düşündüm bu yönlerinin asfasg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 koltuk altını almayan kız var mıdır? samarayı biliyorum bi tek o da korkunç sıfatını gayet güzel hakediyor doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Buraya sırf şamata olsun diye bide koltuk altındaki tüylenme temalı resim koyim dedim ama bunu buldum daha bi ilginç. Yeni doğan bebeklerin kol altına sürülüyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 swe swe SWE SWEBY LISA O., 14 YEAR OLD GIRL FROM SWEDEN AĞLAMAK İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 O kız dışardan güzel ama kesin koltuk altı karnıbahar gibidir öyle düşün bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu fotoğraf eski kız arkadaşımı hatırlattı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi 14 yaşında lan bu ne kılı :/64darfata isveçe gidicem alayım bir diplomamı asdafads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 rihannaymış lan bu ehehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Masquerade said: abi 14 yaşında lan bu ne kılı :/64darfata isveçe gidicem alayım bir diplomamı asdafads Memetiko kalça fizik falan da olmaması lazım ama onlar garip biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Masquerade said: swe swe SWE SWEBY LISA O., 14 YEAR OLD GIRL FROM SWEDEN AĞLAMAK İSTİYORUM Ben de tam bu hatuna bakıyordum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Raincloud said: O kız dışardan güzel ama kesin koltuk altı karnıbahar gibidir öyle düşün bide. Hasta mısın bilader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Eger o kızı cok guzel dusunursem giderim simdi uyuyamam ruyamda oyle seyler gorurum psikopati gibi olurum diye korkuyorum baluu! Hastalık olur diye korkuyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 finland finland FINLAND FINLAND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar