Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basketbol Türkiye Kupası

AthleT

Öne çıkan mesajlar

said:
Basketbolda Erkekler Türkiye Kupası 1. tur eleme müsabakaları kura çekimi yapıldı.Kura çekimi sonrası Diyarbakır, Sivas, Çorum ve Erzurum'da mücadele edecek takımların eşleşmeleri belli oldu.
Teknosa Türkiye Kupası'nda Gruplar

A Grubu (Diyarbakır 3 - 5 Ekim)
Aliağa Gençlik
Mersin BŞB
Türk Telekom
Pınar Karşıyaka

B Grubu (Sivas 3 - 5 Ekim)
Erdemir
Kepez Belediye
Banvit
Fenerbahçe Ülker

C Grubu (Çorum 6 - 8 Ekim)
Galatasaray Cafe Crown
Beşiktaş Cola Turka
Casa TED Ankara Kolejliler
Darüşşafaka Cooper Tires

D Grubu (ERZURUM 6 - 8 Ekim)
Antalya BŞB
Efes Pilsen
Oyak Renault
Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi

Erkekler Türkiye Kupası Grup Elemeleri'nde 16 takım, dört grupta mücadele edecek. Grubunda ilk iki sırayı alan takımlar, 20 - 22 Şubat 2009 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ‘Erkekler Türkiye Kupası 8’li Final’e kalacaklar.
Kura çekiminde ayrıca, Türkiye Kupası'nın yeni isim sponsoru açıklandı. Buna göre 2008 - 2009 sezonunda turnuva, Teknosa Türkiye Kupası adıyla organize edilecek

Erzurum'da yapılacak olan maçları bizzat izlemeyi planlıyorum.
Düşüncelerimizi favorilerimizi bu başlıkta tartışalım.

P.S: Açılmışsa affola.
Sosyal ağlarda paylaş

@pipo_14

Haklısın, sanırım afyonum patlamamıştı daha :D

Ötesinde Erzurum da çok seyirci olmaz, argümanı şu açıdan doğru; hali hazırda büyük kentlerimiz de seyirci olmuyor, 3 büyüklerin fanatikleri hariç, Erzurum da nasıl olsun. Ama birde şu var ki; daha küçük kentlerde yapılan bu gibi organizasyonlar da her zaman büyük ilgiyle karşılanmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

2000 yahut 2001 olabilir tam hatırlamıyorum.yılında yine Türkiye Kupası'nın bir ayağı Erzurum'da yapıldı.
Tribünler tıklım tıklım doldu.
Seyirci gayet iyiydi.
Kötüyü eleştiren, iyiyi alkışlayan bir topluluğa sahibiz çok şükür.
Yine öyle olacağından şüphem yok.
Tesisleşme açısından "Niye Erzurum'a verildi lan" deniliyorsa eğer bir bakıma haklı olunabilir.
Fakat olan tesisler içerisinde yapılan çalışmaları görseniz haritada yerini bilmediğiniz Erzurum'a ve alınan organizasyona sallamazsınız.

Ben sadece favoriler konuşulsun, takımlar değerlendirilsin diye açtım bu threadi.
Konu sapmış görünüyor.

Ayrıca minik, yıldız, genç takım şampiyonaları doğuda yapılıyor diye büyük organizasyonlar verilmeyecekse 2011 Üniversite Kış Oyunları'nı da alabilirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

c grubu ölüm grubu tabirine uyar sanırım :p
( Darüşşafaka Cooper Tires daki cooper tires kısmı ne zaman eklendi lan,takımlarn adları değişiyo devamlı)
herneyse, futboldaki gibi türkiye kupalarında fazla süpriz çıkmıyo basketbolda. gene ülker efes işte son yıllarda telekom bjk girdi işin içine bunlar arasında oluyo ki finalda kazanan gene efes ülker oluyo sıklıkla.
şehir tercihleride çok mantıklı bence basketbolun tanıtımı ve her köşesine basketbol sevgisi aşılanmalı,faydalı şeyler bunlar o şehirlere extra basket sahaları yapılır tesis yapılır falan sadece ''gelip kim izliycek'' olayıda diil, ben taktir ettim valla.Çok güzel olmş trbunlerde dolar ayrıca en az istanbuldaki kadar hatta daha fazla seyirci çeker diye düşünuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
eh bende goruslerimi yazmazsam olmaz..
organizasyonda görevliydim arkadaşlar..
Federasyonla ortak bir çalışma yuruttuk..
en alt sewiyeden(su taşımak gibi) en üst düzeye kadar bir çok alanda elimizden geleni yaptık ve organizasyonda herhangi bir aksama yaşanmadı.
maçlar suresince muthiş bir atmosfer olduğunu soylemek yanlış olmaz...salon her maç full kapasite doluydu.
anlımızın akıyla organizasyonu tamamladık. eh tabi tum oyuncularla muhabbet etme fırsatınıda iyi değerlendirdik..
ee o kadar olsun artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...