Deacon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 An itibariyle hiçbir işim gücüm olmadığından bol bol kitap+film yapamayım diyorum. Öncelikle asıl aradığım şeyler matematikle, bilimle ilgili şeyler. Biyografi filmleri de olabilir. Örnek: 21, Good Will Hunting, a Beautiful Mind vs... (ha bunların konusu direk matematik falan değil biliyorum ama zaten öle bişi bulmak da zor konusunda pekiştirici bir öge olsa da olur yani) İkinci olarak da hani kim izlerse izlesin beğenir öyle filmler vardır ya, onlardan da tavsiyede bulunabilirsiniz. En basitinden forrest gump gibi :) Belgesel tavsiyesi de alabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 istanbul hatırası diye bi belgesel vardı istanbuldaki müzikleri anlatan benim çok hoşuma gitmişti onu izliyebilirsin ama nerden ve nasıl bulursun hiç bi fikrim yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 wristestters a love story this-is-england shortbus ( +18 ) into-the-wild dead mans shoes bunları izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 La Habitación de Fermat http://altyazi.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=709 Bu da altyazısı, lazım olursa diye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Numb3rs: Matematikse matematik.4 sezon var galiba baya baya yeter :) Herkesin beğeneceği filmler: Big Nothing. Gracie's Choice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 şu numbers tam bana göreymiş season 1'i indiriyorum şimdi. into the wild'ı izledim, fermat's room da iniyo şu an. diğer filmlere de göz atcam en kısa sürede. belgesele de bakındım da bulamadım ya :) sağolun tavsiyeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Matematik ise Pi'yi izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Knight Moves'i izle satranç filmi bir de çin yapımı Bir Go Oyuncusu filmi var onu da izle Matematikle doğrudan ilgisi olmayabilir ama paralel olduğunu düşünebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar