Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Blood (2008) - HBO

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

of süper bi bölümdü. filler dizi diye giriştik acayip çıktı.
bu durumda daha önce bütün tükürdüklerimi afiyetle yalıyor, true blood'ı dizilerin şahı ilan ediyorum (aklım dexter'da biraz kalarak ama olsun. dexter başlayınca da bu tükürdüğümü yalarım olur biter :P)

yeni sorular...

- godric kişisi neden sookie'nin ilk çağrısına cevap vermedi de son anda ortaya çıktı?
- zavallı andy'nin hali ne olacak? tamam çok lavuk filan ama haklı be adam. sam kişisi yardımcı olabilir mi acaba?
- tara akıllı kız ve kıllanmaya başladı ama basireti bağlı onun da. madem kıllanıyosun, neden dibini koklamıyosun be ablacım?
- telepatik barry kişisi eric tarafından alındı içeri herhalde. eric'in derdi ne? godric'e gerçekten sadık mı? godric' harekete geçmesini o mu şıftırdı?
- aşağılık hugo geberebildi mi acaba gabe ayusunun darbesiyle?
- gerizekalının başkanı jason ölmedi bence. uyutuldu mu naapıldı sexomanyak jesus-hugger kırığı tarafından?
- maryann cadısından kasabayı kurtaran vampirler mi olacak sam mi? kadının gücü sookie'ye de çalışmayacaktır diye tahmin ediyorum ama sookie de basiretsizler liginde...
last but not least...
- neden youtube oynatamıyorum? host ayarlarımı yapmıştım aylar önce, tatilden bi döndüm oynamıyo bişey. promoları seyredemiyorum çatlıycam orta yerimden yea...

Sosyal ağlarda paylaş

geçen haftaki bölüm
- Godric yardıma geldi çünkü:
a) Son anda gelip, dinamik girişiyle karizma sergilemek istedi.
b) Gürültüden rahatsız oldu. Ben insan halimle oldum, vampir duyularıyla hayal edin.
c) Eric'in tepkisiyle bir bağlantısı var. Eğer öyleyse bunların duyular uydu TV falan çekiyordur...

- Maryann'in gücü shapeshifterlara çalışmıyor ancak onların da henüz ayı, kurt falan olduğunu görmedik. Ali Baba'nın çiftliği seçenekleriyle aksiyona girilmez. Polis de çağıramazsın, malum insan yollarlar. Şerifi arayacaklar herhalde ama o da uzaklarda. Görünen o ki vampir polisi dönene kadar mokoko :P

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...