progamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 -I aint done it before with a girl i mean. -What have you done it with? off jessica ahahahaha kopardı gece gece. çok iyi blmdü. Öf beklenir mi bi hafta yahu. @vanille saçları kesilmiş o yüsden tip değişik geldi herhal. bende bir an bu mudyu dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 pt.2 diger bölümlere de videolarin üzerine tiklarsaniz, ordan ulasabilirsiniz. bi de acaba bu eric ve jessica acaba cikiyolar mi? biraz internette bakiniyim dedim, hep beraberler argadasim. bu da dizilere getirilen liseli genc kiz yorumuydu, tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben bu takvimden istiyorum. örn: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Trublood yapmışlar o çok iyi ama dünyanın parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bu günlerde forumda nereye gitsem çıplak erkek görüyorum bu ne be:( bence jason ölmedi ya vurmadı yada uyuşturucu tarzı gibi bişeyle vurdu bu arada godric nerden nasıl çıktı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sanki true bloodda yeterince ciplak erkek görmüyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dizide görünce ileri sarıyorum asdadsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: kaynak neresi? episode 8 promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 abo nişanlanmışlar http://www.wired.com/underwire/2009/08/true-love-on-true-blood-set-paquin-moyer-get-engaged/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 oha. =P eric de o kizili götürcek, demedi demeyin. gecen sayfada koydugum videonun altinda dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 daphneyide sam alsın bare o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 6 ile 7. bölümü hala izlemedim. sukiye de gıcık oluyorum. zevksiz bill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 her hafta yeni episode'unu indiriyorum daha hala başlamadım diziye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tek seferde izlemek iyidir hergün indir kalk iyi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 toplam kaç sezon sürecek acaba bu? yeni başladım ilk bölümü izledim de öyle 5-6 sezon sürecekse çok girişmek istemiyorum. hakkaten güzelse belki, hakaten güzel mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Dizi kitap uyarlaması. 9 kitaplık bir seri. Şimdiye kadar her kitap bir sezon olarak gittiler. Aynı şekilde devam ederlerse toplam 9 sezon olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 uf feciymiş:/ 55 dakka felan bi de galba izleyemem ki ben bunu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 55 dakika da her sezon 12 bolum su an icin. sanmam 9 sezon yapacaklarini. kis dizisi yaparlar 2 kitabi tek sezon islerler. 6 sezonda felan bitirirler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 of süper bi bölümdü. filler dizi diye giriştik acayip çıktı. bu durumda daha önce bütün tükürdüklerimi afiyetle yalıyor, true blood'ı dizilerin şahı ilan ediyorum (aklım dexter'da biraz kalarak ama olsun. dexter başlayınca da bu tükürdüğümü yalarım olur biter :P) yeni sorular... - godric kişisi neden sookie'nin ilk çağrısına cevap vermedi de son anda ortaya çıktı? - zavallı andy'nin hali ne olacak? tamam çok lavuk filan ama haklı be adam. sam kişisi yardımcı olabilir mi acaba? - tara akıllı kız ve kıllanmaya başladı ama basireti bağlı onun da. madem kıllanıyosun, neden dibini koklamıyosun be ablacım? - telepatik barry kişisi eric tarafından alındı içeri herhalde. eric'in derdi ne? godric'e gerçekten sadık mı? godric' harekete geçmesini o mu şıftırdı? - aşağılık hugo geberebildi mi acaba gabe ayusunun darbesiyle? - gerizekalının başkanı jason ölmedi bence. uyutuldu mu naapıldı sexomanyak jesus-hugger kırığı tarafından? - maryann cadısından kasabayı kurtaran vampirler mi olacak sam mi? kadının gücü sookie'ye de çalışmayacaktır diye tahmin ediyorum ama sookie de basiretsizler liginde... last but not least... - neden youtube oynatamıyorum? host ayarlarımı yapmıştım aylar önce, tatilden bi döndüm oynamıyo bişey. promoları seyredemiyorum çatlıycam orta yerimden yea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 barry i içeri alan bill in vampir yapısısı karı godric in tuttukları yerden eric çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 evet barry'yi içeri alan lorena da, godric'i eric'in kurtardığını görmedik, duyar duymaz koştu son hız da, bana sanki godric kendini orada tutmalarına izin veriyor, başka bir amacı var gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 geçen haftaki bölüm- Godric yardıma geldi çünkü: a) Son anda gelip, dinamik girişiyle karizma sergilemek istedi. b) Gürültüden rahatsız oldu. Ben insan halimle oldum, vampir duyularıyla hayal edin. c) Eric'in tepkisiyle bir bağlantısı var. Eğer öyleyse bunların duyular uydu TV falan çekiyordur... - Maryann'in gücü shapeshifterlara çalışmıyor ancak onların da henüz ayı, kurt falan olduğunu görmedik. Ali Baba'nın çiftliği seçenekleriyle aksiyona girilmez. Polis de çağıramazsın, malum insan yollarlar. Şerifi arayacaklar herhalde ama o da uzaklarda. Görünen o ki vampir polisi dönene kadar mokoko :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 2x08 mükemmel! Sahneleri tekrar tekrar izlenilecek bir bölüm olmuş. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 En son House'un bir bölümünde bu kadar çok heyecanla izlemiştim bir diziyi. Helal olsun süper olmuş. I AM GODRIC!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 harbi 8 süper olmuş lan çabuk 9 çıksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar