progamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 S2Ep2 Promo -make me a vampire -i beg you pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Oo süper, Jessica ve Lafayette sahneleri bomba olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 1. sezon sonunda sukiyi oldursunler artik allahinaskina diyen ben miyim? kodumun gerizekali redneckleri, geriliyorum izlerken diziyi, lafayet olmasa dayanamam. onu da oldurdu hirtolar, heralde, 0201i simdi izlicem. oh degilmis. ps:cesika beni yiyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Benide yesin Jessica. Eric'in her sahnesi süperdi özellikle en baştaki. Umarım Laffayettein istediini verirler. Suki'de Jessica yı hemen dinleyerek mallık yaptı. Maryanne in olayıda orataya çıkıo yavaş yavaş. Genel oalrak baya güzel 2. blm hatta bus ezonun bölümlerini 1 den daha çok beğeniyorum. edit: Ep3 Promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Çoook iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sagdan soldan tas gibi karilar giriyor diziye lan. muslim buffy with a dick (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 http://truebloodnet.com/wp-content/uploads/2009/06/steve-and-sarah-newlin-true-blood.jpg steve bana tom cruise u hatırlatıyor hep ya. hatta steve oprah a katılsın hoplasın zıplasın manyak hareketler yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Dizi için acayip ümitliyim. Bu sezon bittiğinde rahatlıkla en iyi dizilerden diyebileceğimizi düşünüyorum. Bu arada ilk sezonun kitaptan farkı var mı diye merak ettim: İlk sezonun kitaptan farkı - İkinci sezondan da spoiler içerir - Kitapta Long Shadow'u Bill değil Eric öldürüyor. - Tara 2. sezon(kitap) tanıtılan bir karakter. - İlk sezonun sonundaki, Bellefleur'un arabasındaki ceset Lafayette çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 longshadow fangtasiadaki barmen adam, ortaklardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Yine çok iyiydi x03Lafayette vampir oldu mu olmadı mı anlamadım ben. Olmuş olması lazım ama olmamış gibi duruyor sanki. Jessica ezber bozdu resmen. İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Güzel bölümdü 3 şu meryem tam nedir bide onu açıklasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 3 Çok karıştırmasalar bari. Sürekli değişik bir yaratık görmek istemiyorum artık. Olanları çözsünler hele bi. Yoksa heroes gibi toparlama bölümü yapmaya çalışacaklar olmıcak felan. Gerek yok öyle risklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 birader kafe arşivine koyucam bu diziyi ama tam bi adam izlerken içeri giren bayan müşteriler gözümde canlanıyor. bu kadar müstehçen olamaz ya. ama yolunu buldum. biri izlerken yanında bekleyip ellerimle sansur uygulicam genital bölgelere. hem vampir .ki görülen kaç dizi varki dünyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 jason hafiften baydı da özellikle Eggs paso acıalrın çocuğu cidden çok baydı. Hani ya artık yatsa Tara ile yada kesin bi ayrılsa fln. her blm bn eskiden böleydim şöleydim. Yeter artık. Jasonda o sarışın hatuu götürcek bence yavaş yavaş ortam hazırlıolar ^^. Lafayette vampir olmuştur bence. Hem daha hiç güneş ışığı görmedi daha hemide Eric daha görüşces dedi. Bu sezon laf arası hep werewolf lafı geçiyor. Bir tane Werewolf da gelse diziye hoş olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 spoiler Bence bu vampir öldürme tarikatı da vampirlere düşman yaratıklar tarafından kurulmuş olabilir.(insanlar dışında yani) Çünkü dizide vampirlerin de bilmediği yaratıkların çıkacağı izlenimi yapıldı. Ama Jason doğal oynuyor ya. Adam her ortama uyum sağlıyor çok lginç. Yalnız bir kaç bölümdür hiç çalışmıyor dönüşü muhteşem olabilir:P 4. bölüm promolarında eric lafayette'yi ziyaret ediyor. Lafayette onu içeri almayınca eninde sonunda çıkacaksın diyor. Hala vampir olduğu belirsiz. Vampir olsaydı bill ve jessica gibi beraber gömülmeleri gerekmiyor muydu. Jessica çok iyi oldu. Sookie salağının yanında ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 jessica ya 3. bölümde aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 lafayette vampir olmadi, emip biraktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 jessica <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Amerikada Digitürk gibi özel yayında yayınlanıyor. O yüzden sansür problemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 o maryyann mıdır nedir bence o yaratık aslında o karı, o karıda iblis. iblis cıkaran hatunun kalbini sökende o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Off bu hafta yok, can sıktı resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 NASI YOK?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 aynen ya. haftaya entourage ile beraber basliyor biraz olsun moral veriyo eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yeni basladim daha ama 2-3 güne bitiririm, baya sardi. cok güzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar