Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 koptum ya o ne öle nasıl bir fantezi :D bende öldürücek sandım ne ruh hastası senaristler var ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 SPO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Absolut said: Hakkaten acaip bişi yaptı bill. Hani seni evire çevire ..... derler ya onu yaptı :P Bu arada amacı öldürmekti ama ölmeyince sonunda arghhhhh diye bagırdı bolum bitti. yok be abi. bence suratını gormemek icin yaptı. yani benim bi tarafımdan sallamam budur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 barbu said: Absolut said: Hakkaten acaip bişi yaptı bill. Hani seni evire çevire ..... derler ya onu yaptı :P Bu arada amacı öldürmekti ama ölmeyince sonunda arghhhhh diye bagırdı bolum bitti. yok be abi. bence suratını gormemek icin yaptı. yani benim bi tarafımdan sallamam budur :D Bende suratını görmemek için yaptıydı sandım. Hani maker'ı sevüş benle dediği için öle never never diyerekten yaptı zaten direnemedi işte. Öte yandan çekip koparsaydı işte direk bitirseydi orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ya galiba ne kadar istemeseler de makerlarını dinleme içgüdüleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 olm kafası dönen kadın istiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ilk bölümü bitiremedim? sonradan mı güzelleşiyor dizi çünkü pembe dizilerdeki gibi ortama adam girince herkesin susup kadının nasılsa hissederek adama dönmesi ve yavaş yavaş yürüyerek gitmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sonra etrafta kimse yokmuş gibi salak salak hareketler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 eeh bence ericle aralarinda bisi olcak sookienin. trailerda da öle bisiler var zaten. böle yavas yavas yaklasiyolar birbirlerine 1. bölümden itibaren. ay olsun zaten artik. ihtiras, aask, drama lazim biraz. o nebcim bi sondu öle, soyunmadan falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 vampir onlar yapar öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 şu yeni vampire neci ya ayar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 zenci lover o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tara gözünün akı kaldı sadece nası titredi ama göz kapakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tarayi gördükce, ulan acaba su kadinin neresi cekici diye düsünmekten kendimi alamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ne seks döndü lan, sonda korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Cystein said: şu yeni vampire neci ya ayar oldum su yeni vempaayr? tudorsta da donuk bi adami oynuyodu, cok yakismis vampir rolü o baabta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tara sevimli ya. ben de sukiye gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben sookieyi seviyorum. saclarini baska renge boyasa daha cok gideri olabilir. gibi mesela. kiz 11inde oscar almis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 şey iyiydi, bill gelse sookie dese dediği yerde, bill gibi demesi asfdsgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tara kotu otesi, suki de azını kapadı mı sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 başlarda taranın olayları iyiydi ama şimdi gördüğüm zaman sıkmaya başladı. hele annesiyle olan sahneleri off. baydı yani. lafayet de öyleydi ondan da baymaya başlıyor gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ya ehua lafayette çok tatlı, öyle sevimli arkadaşım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 spoiler yapiyim lafayet o hamburgerini yemiyen adama gider yaptı ya, orda helal olsun dedim. o zamandan beri takdir ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 eed aynen, lafayette deliganli bir gay. hookah you is gorgeous! su tipe bak ya. bu filmlen oscar almis, baska var mi böle ufacik yasta oscar alan? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 normalde ilk sezonda arabada bulunan cesed lafayetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar