capul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Off o fermuar olayını görünce içim cız etti.. Az mı geldi başıma..
screwy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Xenocide said: montla sıç'ı koyabilirmisiniz buraya merak ettim montla sıc
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 umut sarıkaya nın cızgılerınden keyıf alıyorum fecı sekılde.yani boyle alakasız seyler cizse bile bakması keyifli cok iyi.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bu ne ya koptum valla.viper olmuş.hepsini yaşadım lan en çok koyanda ders boş die fırladığımda hocanın merdivenlerden çıkması olmuştu.hey gidi günler.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Penthesilea said: toggie said: toggie said: semih cumhuriyeti ne ya?eksisozluk nasi bilmezsin abi inanamiyorum okumuyor musun umut sarikaya :) uykusuz'da ciziyor olması lazım. nadiren alıyorum dergiyi, genelde ilk okudugun yigit ozgur oluyor. ama dur simdi su cumhuriyeti merak ettim, bagımlısı yapar herelde beni su dakkadan sonra, sen bile inanamadıgına gore =P
calimero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abi semih cumhuriyeti eksi den çıkan bişey değil. karikatürleri var bunun üzerine fln.i love you sosyalizm partisi fln var hatta:)
dayzek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 çok sevdimm çookk..hatta chokk sefdihmm chookkk ehiehi..
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 toggie said: Penthesilea said: toggie said: toggie said: semih cumhuriyeti ne ya?eksisozluk nasi bilmezsin abi inanamiyorum okumuyor musun umut sarikaya :) uykusuz'da ciziyor olması lazım. nadiren alıyorum dergiyi, genelde ilk okudugun yigit ozgur oluyor. ama dur simdi su cumhuriyeti merak ettim, bagımlısı yapar herelde beni su dakkadan sonra, sen bile inanamadıgına gore =P Semih cumhuriyetinin tüm vatandajları naylon gibi fakat üzerinde baklava deseni olan kazakların giydiği mutlu ve mesut yaşanılan, bu günün işini yarına bırakılan, çöp dökülmemesi gereken yere gecenin 2 sinde çöp döken insanların yaşadığı yerdir :)
slickers Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 avrupa birliğinin verdiği parayla bina alıp kirasıyla da gül gibi geçinirler ülkecek
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Biri bulup koyucak diye bekliyorum şu Cumhuriyeti.
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 http://www.uykusuzdergi.com/blog/umut-sarikaya burda var semih cumhuriyeti :D
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 toggie said: semih cumhuriyeti ne ya? bu milli futbolcuya sahip olan cumhuriyet Basbakani ve basbakanlik sitesi
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bi de sosyalizmi bitiren adam semih mi ne vardı onu koysanıza varsa :p
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 elin refreshte topic başındamı bekliyon yav
Öne çıkan mesajlar