ovrld Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Server: EU-Vek'Nilash PvP Level 70 Blood Elf Priest (Female) : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Vek%27nilash&n=Sejoin Level 70 Orc Hunter (Male) : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Vek%27nilash&n=Morjad Server: EU-Emeriss PvP Level 60 Human Warlock (Male) : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Aegthar Server: EU-Auchindoun PvP Level 50 Undead Mage (Male) : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Dassrinnd Server: The Venture Co RP-PvP Level 54 Night Elf Druid (Male) : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&n=Gennjaaros Bütün karakterler (LvL 60 Human Warlock dışında) migrationa açıktır. Gold durumları değişmektedir. Ama hiçbirinin 1000 golddan fazla parası yok haberiniz olsun. Account WoW-Europe başladığı günden beri bende duruyor. Güvenlidir. İstanbulda yaşıyorum ve yüzyüze satmayı tercih ederim. Fiyat 250-300 YTL arasında gevşer. Pazarlık yapılır daha da fazla gevşeyebilir rahat olun. Pazarlığa yanında Age of Conan accountu vermekte dahil. Özel mesajlarınızı bekliyorum. Teklifler anlamında bu tabi, yorumlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Keşke 5 tane char kasmaya çalışacağına 1 tanesini kassaydın. En azında birinin üstünde 1 tane pvp yada pve seti namına bişey olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Özellikle rica edicem almayacaksanız o değerli vaktinizi harcayıp rezalet yorumlar gireceğinize bir zahmet ilerleyin. Beğenmeyen almaz, kimseyi zorlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ovrld said: Mesajlarınızı bekliyorum. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Normalde karakterler gerçekten çok kötü de, "zaten expansion gelecek hepsi çöp olacak" diye hazır 70 char isteyen çıkarsa satabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Evet zaten amacım da o, bu saatten sonra çok iyi karakter satsan neye yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 iyide gold falan da yok yani tek özelliği 70 olması karakterlerin yani wotlk geldiğinde çok hızlı lvling yaparsın vs diyebiliceğin bişey de yok bence fiyat biraz yüksek olmuş tabi yine sen bilirsin bizimki sadece fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ben talibim bu account'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Todesengel said: Keşke 5 tane char kasmaya çalışacağına 1 tanesini kassaydın. En azında birinin üstünde 1 tane pvp yada pve seti namına bişey olurdu. abi yuh ya lol.sanane be adam? belki adam level kasmayı seviyo,yırtınmışsın yazsam yazsam ne yazsam diye yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Nagy said: Ben talibim bu account'a. donanimhaber mi lan burasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 eheh adamı kasmadı diye bi dövmediğiniz kalmış. ŞEREFSİZ NE BİÇİM KARAKTERLER BUNLAR sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 şöyle düşünün canım. adam ben hazır 70 felan yaptım siz level kasmakla uğraşmayın setiydi ıvırıydı zıvırıydı siz döşeyin demiş. LAN İNSAN Bİ BG YE GİRERDE GLADYATÖR PARÇA ALIR. asjdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 adam full epik satanlara inat kasmış karakterleri :D 0 epik lolazor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya lütfen ısrarla söylüyorum saçma sapan tekliflerde bulunmayın ya. 5 ytl teklif etmek nedir abi. yada gelip bi kutu kola demekle ne farkı var. yapmayın lütfen şikayet gelince sonra ayıp oluyo //kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Masticore said: Nagy said: Ben talibim bu account'a. donanimhaber mi lan burasi :D lan mı ? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 küçük emrah oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Greeny said: küçük emrah oldu ahaushda harbi ya :D lan mı? ne yapalım, alnımda bu yazılıymış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Anubisath said: Greeny said: küçük emrah oldu ahaushda harbi ya :D lan mı? ne yapalım, alnımda bu yazılıymış :( "lan mı? canın sağolsun" bir çiftçinin rte'ye cevabıydı rte'nin kendisiyle düzgünce konuşan çiftçiye lanlı konuşması üzerine. ben de bir benzerlik kurmuştum ama fazla şey beklemişim anlaşılmasını bekleyerek demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar