Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 benim iş avr ev anadoluda kesinleştir bi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Abartiyorsunuz. TBC ciktiginda ertesi gun uyandim, kahvaltimi yaptim, dusumu aldim, giyindim, yakin bir D&R'a gittim, TBC'mi aldim, evime geldim, kurdum, oynadim. Bunda da oyle olur. Gece kamp kurmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sen şanslıymışsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hiç de abartmıyoruz, ben cıkar cıkmaz almamıstım mesela baya bekledigimi hatırlıyorum. tum satıs yerlerine telefon ettim, daha "bi oyun sorucaktım" der demez adamlar "warcraft mı" diye cevap verip olmadıgını soyluyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 gece 12 de alanlarin sen uyandiginda lvl 72 olucak olmasida var. o yuzden gece camp sart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 onu cok dert etmiyorum acıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 gece alsan o oyun sabaha anca kurulur bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bence çok gece aldık sabah'a kurduk gibi bir sıkıntıya girmez blizzard diye bir tahminde bulunmak istiyorum. Gene WotLK çarşamba günü yapılan bakımdan sonra eklenir, bu aradada oyun güzel güzel dağıtılır, kurulur patchlenir vs diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 look said: Abartiyorsunuz. TBC ciktiginda ertesi gun uyandim, kahvaltimi yaptim, dusumu aldim, giyindim, yakin bir D&R'a gittim, TBC'mi aldim, evime geldim, kurdum, oynadim. Bunda da oyle olur. Gece kamp kurmaya gerek yok. Yalan bu olay, tesadüf olmuş sana. Ben Capitol D&R'a gittim saat sabah 9-10 gibi, adama gittim "pardon bi oyun sorcaktım" dedim adam direk "ya wow kalmadı" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 orjinal oyun satan yakındaki bi kırtasiyeye filan ayrırtın (bkz: barker göztepe) geldi mi alırsınız ki ben bu sefer öyle yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 şahsen ben bi Türk siteden ön sipariş vermiştim tbc yi.Çıktığından 2 gün sonra elimdeydi.Ben tekrar o siteyi kullanacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 d&r horde campdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Farmlıyacam D&R'ı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ben d&r'ı soycam 4 kişi lazım .. 1 tank lazım Güvenlik görevlisini tanklamak için .. 1 tane meyç çalışanlardan birini sheep'leriz .. Ee ben hiyılır .. 2 dene de dipisi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exciting Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben tankLarim np ^^ gokberk ii de cagiririm dipies geri kalani bul artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben prowl la depoya girmeyi düşünüorum bi pounce, üstüne bash, kap paketi sora dash, flight form gogo hahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oyun 70 ce 130 mu?!?! ek paket bu kadar pahalı olmalımı?? yane bakın warhammer a... ce (toplam)160, se 50 ytl... ek paket için mantıksız bi rakam gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 çok da mantıksız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 normalde 50 ytl orijinal oyunların cogu. dısarda da zaten wotlk bu fiyata geliyor ortalama. ama bizde talep inanılmaz fazla oldugu icin cakallık yapıyolar iste. tbc'yi de 75'e almıstım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narakuh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Gamer's Loot tan wow+tbc+wotlk cd keylerını sıparıs vermeyi düşünüyorum arkadaşlar.Bu siteye güvenebilirmiyim?Bunun dısında telefon confirmation uygulaması yapılıyormus benım ingilizcem pek iyi deildir bu konuda herhangi komplex bişi konusuluomu? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben ertesi gün sabah akmerkez toywizden aldım ellerinde bir sürü vardi hepte öle oluyo nezihte öle oluyo hep fazlasından getiriyo herkes d&r a abanınca onların elinde kalıyo bolbol bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 akmerkez toywiz e o zaman ayırtalım zaten abilere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kojiroh said: look said: Abartiyorsunuz. TBC ciktiginda ertesi gun uyandim, kahvaltimi yaptim, dusumu aldim, giyindim, yakin bir D&R'a gittim, TBC'mi aldim, evime geldim, kurdum, oynadim. Bunda da oyle olur. Gece kamp kurmaya gerek yok. Yalan bu olay, tesadüf olmuş sana. Ben Capitol D&R'a gittim saat sabah 9-10 gibi, adama gittim "pardon bi oyun sorcaktım" dedim adam direk "ya wow kalmadı" dedi. Aslında doğru yerleri bakmayı akıl ederseniz hiçte yalan değil. Ankarada aldım TBC'yi, daha ilk gün öğlene kalmadan 5M migrosta biten ve bir daha bulunamayan oyunu ertesi gün öğleden sonra yüzden fazla kutunun içinden bir tanesini seçerek aldım tunalı megavizyondan. Dahada ilginci 2-3 gün sonra dergi almaya gidince hala 50'den fazla duruyordu orda. Yani insanlar direk büyük alışveriş mağazalarına yükleniyor ama çok popülerde olsa tunalı gibi bir yere gidip bakmak akıllarına gelmiyor. Ki başka ücra yerlerdeki 1-2 kitapçıda da çok rahat 7-8 kişi gidip 2şer tane alan arkadaşlarım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ordaki personelin tek sıkıntısı bi gittiginde bi daha gittiginde işten ayrılmış olması :) bu saatten naber abi? muhabbeti tutmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 İstanbul avrupa yakası özellikle toplaşıp gitsek kabalcı vs biyere toplu sipariş versek bi kıyak geçebilirler aslında özellikle tanıdığı akrabası olan vs varmı varsa çıksın ortaya herkes rahatlasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar