münazara Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Deli edecek beni. Explorer ı sildim senelerdir sadece firefox kullanıyorum son günlerde hep zaman aşımı hatası alıyorum netten zannettim fakat değilmiş. Explorer dan açınca heryere hemen giriyor. Ne yapıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben de firefox3 de download yapamıyorum,firefox ile ilgili bug fixleme sorunlarından bahseden siteler var google dan aratabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bir iki gündür nette sorun var, ff'la ilgili bir şey olacağını sanmıyorum, güncel dimi ff'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 2.0.6 sürümüm. Evet nette sorun var ama explorer ile girince giriyorum heryere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İE rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İE 7 yükledim şimdi ama İE yi açamıyorum :( ikon yok hiçbir yerde. Bul dan da bulmuyor ama yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ie7 çok yavaş ve hantal ya. ff çok popüler oldu belki ama ben opera tavsiye ediyorum size :) hiç bir özelliği olmayan hızlı browser istiyorsanız google chrome var, yeni çıktı. boşverin ff'yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 opera beceremedim ben eksi sozlukte don bebegim diyosun ortadaki reklami kaldiriyo yanlardaki reklami kaldirmiyo illa refresh etmen gerekiyo ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ekşi kötü kodlanmış demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Firefox 3 kurup denesene. Önce bi ff user klasörünü sil bu windows user klasöründe aşağılarda biyerdeki. Temiz bi kurulum yapmış olursun. Öyle dene derim. 3.0.1 son sürüm http://www.getfirefox.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Brigand said: Firefox 3 kurup denesene. Önce bi ff user klasörünü sil bu windows user klasöründe aşağılarda biyerdeki. Temiz bi kurulum yapmış olursun. Öyle dene derim. 3.0.1 son sürüm http://www.getfirefox.com (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar