alperozg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 şu an oyunun patch i yükleniyor. 600 mb si kaldı ancak hala hangi class açacağıma karar veremedim. Kesinlikle destruction oynayacağım. Eski WOW oyuncularından biriyim, hunter a benzer birşey oynamak istiyorum Squig Herder bana yakın gibi gözüktü. Spell cast üzerine dayalı karakter açmak istemiyorum, daha çok melee yada range damage e dayalı, hunter yada warrior tarzı karakterle oynamak istiyorum. Squig Herder hunter gibi bir karakter mi? Hnagi karakteri açmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 squiq herder ile shadow warrior, ama shadow warriorun peti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 white lion tip olarak tam wow elf hunter, elde balta yanda aslan ama ranged yok. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ayrica, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 peki marauder, witch elf veya squig herder mi? dmg te ve oynanabilirklte en iyi hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oyun çıkalı 3 gün oldu kimse hiçbişeyi kesin ve net söyleyemz bi çok eskiği var daha oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 alperozg said: peki marauder, witch elf veya squig herder mi? dmg te ve oynanabilirklte en iyi hangisi? üçü arasında bence marauder. kolu mutasyona ugrayıp degısıyor . neydı wowdakı arms warrıor gıbımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar