alperozg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 şu an oyunun patch i yükleniyor. 600 mb si kaldı ancak hala hangi class açacağıma karar veremedim. Kesinlikle destruction oynayacağım. Eski WOW oyuncularından biriyim, hunter a benzer birşey oynamak istiyorum Squig Herder bana yakın gibi gözüktü. Spell cast üzerine dayalı karakter açmak istemiyorum, daha çok melee yada range damage e dayalı, hunter yada warrior tarzı karakterle oynamak istiyorum. Squig Herder hunter gibi bir karakter mi? Hnagi karakteri açmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 squiq herder ile shadow warrior, ama shadow warriorun peti yok.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 white lion tip olarak tam wow elf hunter, elde balta yanda aslan ama ranged yok. :P
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 peki marauder, witch elf veya squig herder mi? dmg te ve oynanabilirklte en iyi hangisi?
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oyun çıkalı 3 gün oldu kimse hiçbişeyi kesin ve net söyleyemz bi çok eskiği var daha oyunun
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 alperozg said: peki marauder, witch elf veya squig herder mi? dmg te ve oynanabilirklte en iyi hangisi? üçü arasında bence marauder. kolu mutasyona ugrayıp degısıyor . neydı wowdakı arms warrıor gıbımı :D
Öne çıkan mesajlar