Pascal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 cumartesi 4-5 alsın tora karşıdan italyanca kursundan çıkıp gelecekler olabilir : )[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 heh hill'i 2 değil 3 yere birden yazabiliriz aslında:) c.tesi 4-5 ya da 5-6 olursa çok iyi olur hele 5-6 olursa süper olur... bu arada fedaykin nasıl oynuyorsun bi de hangi mevkide oynuyosun,takımlar kurulurken ona göre kursunlar bi de holyman lazım ya,2. kaleci yok[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Pascal, 22 Nisan 2004 11:47 tarihinde demiş ki: cumartesi 4-5 alsın tora karşıdan italyanca kursundan çıkıp gelecekler olabilir : ) sen onu bunu bırak da kaleci misin diil misin onu söle :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ben sanki pascal bi keresinde kaleci ihtiyacı olursa gelirim diye msg atmıştı diye hatırlıyorum,ama emin değilim başkası da yazmış olabilir,eski maç topiclerinden birindeydi...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Pascal, 16 Şubat 2004 18:49 tarihinde demiş ki: Eger adam eksik olursa gelir kaleye gecebilirim... Saboyla araştırdık bulduk:) böle bi msg varmış:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 niahah çok kötüyüz[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 babacum cts geliyormuş.[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 güsel güsel :) saati de belirleyelim pliz[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ben savunma oynarım. Bir iki topa vurmuşlupumda vardır yani felaket kötü oynarım :) Ayrıca her yerim ağrıyo cumartesi ne kadar koşabilirim hiç belli olmaz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sabo tamam eyvallahda sadece savunma yapıp çekilicem o zaman telefon açmama olayı kasten açmıyorum oh ararsanız arayın banane için olmamıştır dikkat ettiyseniz telefon kapanmış üstüne bide kapamadım heralde telefonu.. ikinci seferinde gelip burda özür dilerdim ama internete ve forumlara ne kadar az girdiğimi iyi biliyosunuz hepiniz çok uzun bi süre buralarda hiç gözükmedim ben.. sattığım gerçi sattığım demiyim satmak zorunda kaldığım için çok özür diliyorum.. iyi eğlenceler hepnize..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 neyse mumu sağlık olsun.. şu saat kararlaştıralım cumartesi olcaı kesin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 @herkes: maç saat 5-6 moda'da, sahayı almış bulunuyorum @mumu: valla pardon ama bu zaten sadece benim kararım değildi. ayrıca allah korusun birisinin başına birşey gelmedikçe veya çok önemli birşey olmadıkça, verdiğin sözler her zaman önem sırasında 1 numarada, ön planda olmalıdır.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Şimdi maç saati belli oldu 2. kaleci kim onu belirleyip kadroları kurmak kaldı[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 dynamick,kenderleme,tora,sabo,phalanx,silthanas,fedaykin,angelus, mr.bomb,arcane,bathory,babacum 1- kenderleme,dynamick,sabo,angelus,bathory,tora 2-babacum,phalanx,silthanas,fedaykin,mr.bomb,arcane Not:Pascal kusura bakma , kadro 13 kisi oluyor sende katılınca , ilk etapta halı saha macı kurallarımıza göre eskiden kadroda olmayan kişiler kadroda dengesizlik olursa cıkartılıyorlar, bu maçlık kusura bakma kardeş, diğer maçta büyük ihtimal oynarsın. [signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) [Bu mesaj DynamicK tarafından 23 Nisan 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 mm guzel kadro kar$ı taraf da itiraz etmezse ctesi yeneriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 isterseniz ben size bi adam daha bulabilirim. stan-marsh gelirim diyor.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 arkadaşlar, pascalı çıkarmışınız ya hani şu maç 14 kişilik olsada bende oynaabilsem nası olur?yeni gördüm wallaha.zaten ortamdada yeniim..warmı ööle bi durum.ha saha uygun olmaz fln derseniz ok.çünkü bazen ööle sınır durumlar wardır 2 kişi fzlda olsa mahalle maçı gibi gelir insana., bilirim..[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 şöle bi durum var 14 kişi olursak sahanın değişmesi lazım ama sabo sahayı aldı almasa da çoğu kişi modayı tercih ediyo,kimse dereağzına sıcak bakmıyo[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Tabi çoğunluk ne der bilemem,ben uyarım herşeye...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 anlaşılmıştır o zmn.ok.bayılıorum bu online işlere ben yahu..bide bööle oturmuş bi kadro fln warmı?hani biz zıpçıktı olmaalım da canımız çekiyor tabi..[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abi bence moda da 7ye 7 oynanır geçen sefer 6 ya 6 da yorulanlar olmuştu. Bence çekişmeli bile olur ...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hımm. tabi bu çounluk olaıda ayrı bi mevzu .onuda bi bekleelim bari[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tora 7v7'de çok kalabalık oluyor,yani maç yapıncada yorulalım abi,koşalım koşturalım:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 oha ya naptınız abi modada 7ye 7 ufacık saha zaten 7ye 7 hayatta oynanmaz o sahada.. sabo almasaydı dereagzı dü$ünülebilirdi ama..bi soraki maca i$allah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yok abi oha yapmadık..olurmu dedik..[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar