Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 cumartesi uymayan kimler var cumartesi yapalım diyorum çünkü cuma imkanı yok gelemem ha 2 günde olur diyip cuma daha iyi diyenler cumarteside yapabilir bunu göz önüne alıyoruz[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 sabo cumartesi için 3-6 arası bi ayarla sanırım cok adam cıkmıyo simdi moda da yapalım cumartesi gelcekler okeylesinler kaç kişi oluyoruz bakalım dynamick,kenderleme,pascal,tora,sabo,phalanx,silthanas,fedaykin,angelus,hill ismini unuttugum varsa listeyi cp yapıp ismini ekleyerek güncellesin 7-7 cıkacaksa dereagzinda 6-6 olcaksa moda da yarın aksama kadar listeyi ahzırlayalım ona göre saha tutulsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
jankis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ondan soraki hafta kesin yapalım cuma falan[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 cumartesi gelcekler: dynamick,kenderleme,pascal,tora,sabo,phalanx,silthanas,fedaykin,angelus,hill, mr.bomb cuma uymuyo bana cumartesi akşama doğru weya akşam en iisi[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 dereağzında eziyet çektirmeyiniz. modada yapalım efendi efendi[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yemin ederim bu sefer oynuyorum.. gelmezsem şerefsizim.. cuma olsun çok iyi olur ama benim oynadığımda şu fb testislerinin ordaki yerde olsun oynicam ehe.. öncekiler için ciddi kusura bakmayin kiz arkadasim binbir tane sorun cikardi yoksa mutlak gelirdim bu seferkine gelmek istiyorum..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 c.tesi de olur farketmez.. geliyorum ben.. ailenizin ilhan mansızı olmadan olmaz zaten o maç.. ehe..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Kenderleme, 21 Nisan 2004 21:33 tarihinde demiş ki: dereağzında eziyet çektirmeyiniz. modada yapalım efendi efendi evet evet,modada yapalım işte misler gibi[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Hill Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Mumu, 21 Nisan 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ... öncekiler için ciddi kusura bakmayin kiz arkadasim binbir tane sorun cikardi yoksa mutlak gelirdim bu seferkine gelmek istiyorum.. Oha kız arkadaşın için mi satmıştın maçları. *Yorum yok*
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Mumu, 21 Nisan 2004 22:01 tarihinde demiş ki: c.tesi de olur farketmez.. geliyorum ben.. ailenizin ilhan mansızı olmadan olmaz zaten o maç.. ehe.. malesef mumu ama seni oynatamayacaz %99.9 çünkü 1 değil 2 maçta sattın. ilk sattığında da bir evvelsi geceden veya maç günü sabahı haber vermiştin gelemeyeceğini. zar zor son anda adam bulmuştuk, onun da forumla alakası yoktu blaq saolsun bi arkadaşını getirmişti. üstelik ikinci sattığın maçta hiç haber bile vermeden direk olarak gelmedin. aradık aradık açmadın, sonra bi de telefonun kapandı falan galiba tam hatırlamıyorum. 11 kişi oynamak zorunda kaldık, hiç ama hiç zevk almadık, daha çok yorulduk, adam başı daha çok para ödedik vs. hadi ilk maçtaki satmanı anlayabilirim, acil bir işin çıkmıştır ve son anda bile olsa haber vermişindir. ancak 2. gelmediğin maçın pek affedilir bir tarafı yok üzgünüm ama benim veya fizban'ın organize ettiği bir maçta kadroda yer alamayacaksın.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 sabo + 1[signature][hline]oyunuzu bana verin!
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Cumartesi olacaksa saat 3 ten sonra olursa süper olur.[signature][hline]PASCAL ERA QUA
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 illa cmts olcak diosanız 3-4,4-5 en kotu ihtimalle 5-6... sahayı ayarlayın yada ben gidip ayarlayabilirim gonullu yoksa ama bildiginiz gibi ev cok uzak:D 6-6 olsun...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 dynamick,kenderleme,pascal,tora,sabo,phalanx,silthanas,fedaykin,angelus,hill, mr.bomb bu kdrmıyız +1 warmı yoksa getiriimmi[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bathoryyy[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ayrıca bathory'den başka babacum'u da unutmuşun tora[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 beni yedek tutun benim durumum yrn kesinleşir cuma olsa eywallah da cumaertesi okuldan k3nk lerel maç yapcaktım[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yalnız holyman nerelerde ya 2. kalecimiz yok !! tabi pascal kaleci değilse[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 listede beni unutmuşsunuz[signature][hline]
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 banada cuma pek uymaz gibi zira hala her tarafım ağrıyor, yarına çok zor koşarım cumartesiye inşallah. *! Ağrıyan kaslarına masaj yapmaya öfleye püfleye gider*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Hill Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Arkadaşlar benim cumartesi kaçta biteceği belli olmayan bi işim var o yüzden kadrodan affımı istiyorum işimi halleder halletmez eğer maç hala bitmemişse tribünlerdeki yerimi alacağım.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 harbici kenks: dynamick,kenderleme,pascal,tora,sabo,phalanx,silthanas,fedaykin,angelus,hill, mr.bomb,arcane,bathory yedek kenks: babacum , hill[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hill hem yedeklerde hemde esaslarda yer alıyor. Birde maç asya yakasında olsun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 harbici kenks: dynamick,kenderleme,pascal,tora,sabo,phalanx,silthanas,fedaykin,angelus, mr.bomb,arcane,bathory yedek kenks: babacum , hill gk , kenderlemeye karşı kim var şimdi yokmu bi delikanlı :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
Öne çıkan mesajlar