Dolis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Arkadaşlar youtube tunnel için fikir ve yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ne yardımı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Nası bi yardım talep ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yahu youtube a giriş yapamıyorum. Hani yönlendiren siteler varya siteye www.youtube.com yazıyosun o senin bağlanmanı falan sağlıyo o tarz bi site bildiğiniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 www.emrahtube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Llama sağolda site başta kolpa geldi bi denim dedim oluyomuş başka varmı bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 www.buvallahikolpadegilbaktikla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Youtube jacker vardı kurduğun zaman direk giriyosun www.youtube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kesin çözüm yasak fln hikaye http://rapidshare.com/files/146633173/hosts.html ilk başta şu dosyayı indiriyosunuz. windowssystem32driversetc dizinine girmeniz gerekiyo, yapamayanlar bilgisayarımı açsın, ordan c: ye girsin. adres yerinden 'c:' yi silmeden dizini burdan kopyalasın yapıştırsın şu yani C:WINDOWSsystem32driversetc açılan dosyanın içinde hosts, services, protocol gibi dosyalar olucak. rapidshare'den indirdiğin hosts isimli dosyayı oraya kopyala. bittiii. windows100 dersi gibi oldu ama yapamayanlar olur diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 garadia saçma olcak belkide bu warcraft3 tete host kurmama yardmcı olurmu biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hosts dosyasını ellemenizi tavsiye etmem yıllar sonra bir sorun çıktığında bunun yüzünden çıkmış olabileceği aklınıza gelmeyecektir çünkü. ve genelde bu sorunlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 valla nasıl cevap vericeğimi bilemedim çook alakasız be ocean's eleven = 11 denizci ya da accidental spy = altın yumruk istanbul'da şeklinde çevirmek kadar alakalı yani sölediğin sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 başka bi site verin emrah tube olmuş youtube a soyunmuş adamlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Garadia said: valla nasıl cevap vericeğimi bilemedim çook alakasız be ocean's eleven = 11 denizci ya da accidental spy = altın yumruk istanbul'da şeklinde çevirmek kadar alakalı yani sölediğin sdsf AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben girebilyorum sorunsuz 1 haftadır yuotube'a sizde sorun mu var? no dns no hosts file. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dns kulanın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar