Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Selamlar!, simdi ben bu 2sinden de gelmesi gereken bonus icerigi alamamis olmaktayim, karakter acinca belirir diye dusunmustum halbuki. Her 2 kodu da war europe un hemen ana sayfadaki register kismindan yaptimki orda onaylandiginda bi problem yoktu gorunurde. Us icin sanirsam ea mythic in bi master acc yaratip ordan kodlari girme bi yeri var annadigim kadariyla ama biz eu nasil alabilcek extralari? Belki cok sacma bi soru oldu ve bisiyi gozden kaciriyorum ama :) yardimlariniz ve yol gostermelerinizi bekliyor simdiden tesekkur ediyorum :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mailboxuna bak, oraya geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahanda cok mantikli tesekur ederim :D su sonsuz siradan kurtuldugum an girip hemen bakiim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar