Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 o__o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ben zaten senin hiç olabilmeme ihtimalini sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 0ne said: funq said: harika bir kitaptı, olasılık teoremini dogmatik bir şekilde savunanların sevemeyeceği bir kitaptı, her şeyin ihtimali %50'dir teorime de destek olarak gördüğüm bir kitaptı :D Zaten birşeyin olma ihtimali %50 dir.Mesela nasıl bir mantık lvl 6 da %5 crit şansı olan mortred'ın 3 kere üst üste crit vurmasını açıklayabilir. Mortred crits or not. Bu kadar, başka kasıcak bişey yok. Bu arada 5.84 den bahsediyorum 6 serisi değil.Her şeyin olma ihtimali yüzde elliyse senin mantığınla bir defa critic vuramadıkdan sonra ikinci bir defa vurduğunda kesin critic vurması lazım. Zaten aslında belirli bir hesap gücüyle mortred in orada critic vurup vuramayacağı hatta kaç critic vuracağı bile bellidir daha geniş anlamda senin önümüzdeki bir sene içinde neler yapabileceğin bellidir sadece çok yüksek bir hesap gücüne sahip olman lazım. Bununla ilgili çalışmalar da yanılmıyorsam çok çok küçük gezegenler veya sistemler için üst derece bir fonksiyon yazılır bu fonksiyonların parametreleri belirlenir o sistemde ne halt olacağı tamamen bellidir.Evet determenistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mikael öss'ye hazırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Raincloud said: Bende Jack London-Deniz Kurdu'nu tavsiye ediyorum canavar işi tam. Takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 473 sayfa 1.5 gün inanılır gibi değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Zaten crit şansını belirleyen randomizasyon sitemi yeterince rassal değil istatistiğe vurduğunda ne kadar gözlem yapmış olursan ol hep olasılığından farklı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 fightclub+rainman+action=olasılıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ancak blizzart paraları toplayıp havanın nemi vs sini de işin içine katıp oradan sayı üretmece yapan bir makina yapsaydı bunları tartışmıyor olurduk uzun lafın kısası blizz moar money lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 empati yavaş ilerliyo X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 İyi bir film senaryosu olur belki ama iyi bir kitap değil bence. Bilim sevdirme yönü var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ya isimleri neden böle acayip seçmiş ara vererek okudum kitabı kim kimdi hep unuttum yukardaki yoruma katlıyorum filmi çekilmek için bir senaryo olarak düşünülürse kitap halinden daha başarılı mekanları, kişileri okuyucuya hayal ettirme kısmı çoğu yerde es geçilmiş olay-diyalog üzerinden gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar