ßæv Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Merhaba arkadaşlar, T6 seviyesinde itemlara sahip, raid yapmaktan keyif alan, saygılı, karakterine hakim, takım oyununa yatkın, ve en önemlisi oyundan ve raid yapmaktan keyif alan üyeler ariyoruz. Guild Progress; BT ve Hyjal farm aşamasında, Kalecgos kesilmiş olup Brutallus denemeleri yapılmaktadır. İrtibat; http://www.mt-clan.com/ (Sol menüden başvuru formuna ulaşabilirsiniz.) veya, Rhombeus veya Valour ile görüşebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 gz ve basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 resim guzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bi ben alamadım o ayıdan zaten. ama yarın alıcam insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ya o ayı artık çok genel birşey haline geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 patchten sonra artacak ama yine degeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 en son temmuzda mı ne arkadaşımın makinesinden sizin bi raidi izlemiştim, BT'de supremusta kafadan bi 2 saat wipe yiyip durdunuz. sora illidan kestiniz galiba 4 haftada falan. progressinizde başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Her classtan oyuncu alimi yapilacaktir. (Bump!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Burak abi hala MT ile birlikte mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bingildak said: Burak abi hala MT ile birlikte mi? Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 mokoko said: resim guzelmiş :D resim güzel tabiki :) en son ayıyı aldığımızda 11 dk artmıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 çok eski cs deki MT ile aynımısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 metalheart said: çok eski cs deki MT ile aynımısınız? evet aynı clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Brutallus 50%. Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 haomaursh'a mı geldiniz siz yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 allyım dalmayın bana haa taa burning legiondan beri tanırım sizi peppermint ben human mage:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar