Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 1 2 Umarım hoşunuza gider... Camper olayı çok hoşuma gitti.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 lol tatooine :) fena değil[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Madem coldwind burda. Starwars'lusunuda koyalım ;). 1 2[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ahahhahahaha güselmiş walla :D[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 fazla geyik, güldüremedi ne yazık ki[signature][hline]oyunuzu bana verin!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 geyik[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 baya güldüm nedense:)[signature][hline]haaaaaaaaaaaa?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 en sonda ikincisinde "sorry for bilmemne for drawing him bad" güzeldi gerisi pek sarmadı[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 :lol: süper... Hele 2de,o CT nin yerde ölüm anında i fail the team hede hödö yaptıktan sonra LOTR müziği girişi mükemmeldi... hehe SWlere bakayım ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bir tanesinin sonu hakkaten sıkıcı gelmişti bana da.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hehe süfer =D çok sevdim =D ii geyik yapmış adam 2. bölüm daha güzel[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 idare eder...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
narin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 uzatıp baymışlar ya..[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 2.sinin sonunu bende sevmedim de 1 deki kafa sallayışa koptum... cidden tavsie edebileceğim bi site şu www.stickpage.com . içindekiler muthiş hepsini izledim, gamelerde guzel , en cok tavsiye ettğim ise die in style... outbreakleri ilzeyince kopuyosun, ha bide colt var... onun yerine http://www.stickpage.com/dedustplay.shtml dakini izleyin cs için... hem dha kalite hem de daha hoş... favorim swat![signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Batilc ciim verdiin link açılmıo :([signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 http://www.camperstrike.co.uk[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bence ikisi de güzeldi. müzik setini çıkarıp kafa sallaması falan baya hoştu hehe[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 abi www.stickpage.com a girin ordan de_dust u secin, oranda yukardaki stick humor dur one hit wondersdır falan filan secin... cok guzel animasyonlar var, adsl ile hepsini izlemek 2 bucuk gunumu aldı... sw yi pek sevmedim, metal stick de pek hoşuma gitmedi... the series guzel[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 camper was here a koptuydum ben :-P http://www.stickpage.com/dieinstyle.shtml die in style ın url[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 21 Nisan 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 eheh çok harika ya direk counter'ı sevmediim için duygularıma tercüman olmuş :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 aha güsel yaw[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Etheria Staff
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ikincinin sonlarında patlamış resmen suyu çıkmış ama hoş :P[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
inf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bence stick wars kesinlikle daha iyi, onuda izleyin.
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 star wars 1 in sonundaki müzik bar muziğiydi demi onun gerçek adı ne yav ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Öne çıkan mesajlar