Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skill gelimi ile ilgili

kralweb

Öne çıkan mesajlar

1_)skillerin ADV_RATE= bölümünü düşererek skill gelimi ile oynadım. fakat bazı skiller hala gelmiyor. kasılmıyor.
ör: eva,taming,poison,.... bunun nedenleri nedir?
mage ile oynadım takır takır gelio bunlar neden gelmio

2_)ben kendim spawn yapmak ve hazır spawnların özellikleriyle oynamak istiyorum.
ör: kendim bir spawn çizicem(nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum yaa..:-)) bu spawnın atacağı büyülerin sırasını ben belirlicem. kendine heal bastırabilcem. manasını stamını healinin seviyesini ben belirlicem.
ve de hazırda bulunan spawnların mesala dragonun gücünün,manasının,attığı büyülerin sırasını ve ayarını nereden nasıl değiştirebilirim.

BANA VE BENDEN SONRA BU KONULAR HAKKINDA ARAŞTIRMA YAPACAK ARKLARIMIZA YARDIMCI OLABİLMESİ İÇİN CEVAPLARINIZI AÇIK VE SADE BİR (herkesin anlayabileceği bir dilde yani..) DİLDE ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
TEŞEKKÜRLER....[signature][hline]K9
Sosyal ağlarda paylaş

Nebula scriptlerini kullaniyorsan orada taming, eva, poison skilleri default skiller degil, degisik sistemleri var, o scriptlerden (neresinde bilmiyorum, incelemedim) gain veren random degerini dusurursen daha kolay gelir. (rand(30) gibi bisey vardir mesela, rand(10) yaparsin onu) Scriptlerin Nebula degilse de o skiller zaten core sphere'de adam gibi calismadigindan, gainleri de yamuktur.

Yeni npc yazmak icin spherechar_*.scp scriptlerini incele, mesela olmeden kendini bir kere heallasin istiyorsan soyle birsey ekleyebilirsin o npcnin scriptine;

on=@death
if (0=1)
return 0
else
say olmem oyle direk ben
hits=
//buraya heal efekti, heal sesi vs koy istersen
tag.hede=1
return 1
endif
[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

rra varya ben artık sizden iice şüphelenmeye başladım birşeyin daima aksini yaptığını ypacağanı söleyen ima eden insanlar genelde o şeyi yapan insanlar olur y kullanmıyorsanız ta başında dediniz daha ne sölüyon neden ima ediyon ama ben inanmıyom artık bi sizin scriptleri incelemek lazızm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RRa, 24 Nisan 2004 16:52 tarihinde demiş ki:
Burası bilgi alişverişinden çok nebula script bilgi alişverişine döndüşdü.

Katılıyorum veartık nebula scriptleriyle alakalı hiç bir soruya cevap vermeyeceğim nede olsa arama yapılınca cevaplar ortada olacak.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

kralweb 2. sorunun cevabı 1.0 da var ve çok fonksiyonel .
scripting bilgin iyi ise 55i ile hiç uğraşma
Kerhuzad sana katılıyorum ama demek istediğim nebula scriptleri ile ilgili nerdeyse herşeyin cevabı forumlarda var ve arama yaparlarsa bulurlar.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

evet o konuda haklısın ama öle iki üç satırı geçmicek cevaplar içinde adama arama yapsana kardeşim körmüsün yukarda arama var demekten yana değilim bunu diyene kadar bi kaç satır cevap yazmak daha ii bence burdada işallah üstünüze alınmazsınız bunu genel olarak sölüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kerhuzad sana katılıyorum ama ilk önce yapılması gereken arama motorunu kullanmaktır malesef bun uyapmadan buralara yazı yazanların çokluğu yüzünden forumlarda gereksiz başlıklar ve tartışmalar doğmaktadır eğer aramada yok ise buraya yazılması en doğru olan düşüncedir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

evet haklsıın en iisi bu forumlaraın başına şöle bi başlık atak
DİKKAT:ARAMA MOTORUNU KULLANIN
herkes aklına takılan bir sorunu önce arama motoruyla arasın eğer konu ile alakalı önceden açılmış topicler bulamazsanız yeni bi topic açın böylece forum kirliliği yapmamış olursunuz ve size karşı yönelebile4cek kötü tepkilerden sığınırsınız!!!,
(nasıo bişey)
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonun attığı büyüleri addspell=büyü komutunu sırasıyla alt alta yazarak yaptırabilirsin . Hitsini manasını ve stamını malesef 55i de arttıramıyorsun arttırabileceğin str dex ve int tir bunlara bağlı olaraktar diğerleri artar bunlarda yine o npc scriptinin içinde str=500 dex=500 int=500 gibi satırlardır bunlar değiştirerek yapabilirsin eğer random değer vermek istiyorsan yani sabit str dex ve int yerine değişkenlik katmak istiyorsanda str={500 1000} yazabilirsin buda demek oluyorki str minumum 500 maximum 1000 değerleri arasında değişkenlik göstermektir[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...