Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Maç ozetleri maçın bitiminden kaç dakika sonra verilebiliyordu?
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Laf atmak için falan söylemedim saldırıya geçmeyin hemen. O adam o sarı kartlarla kırmızı kartı hak etmedi bence. Birde Beşiktaş'ın 97 mi ne pası varken Antep'in 230 civarı pası vardı. Ama iyi değerlendiremedi Antep. Kırmızı olmasa baya güzel maç oluyodu. vivavale said: çok ii oynarsın çok mücadele edersin fakat gol atamazsın olmadı.ama akıllı oynarsın golünü atarsın maçı da kazanırsın olay bu..işi bilecen işe gitmeyecen B)- bu sene şampiyonuz inşallah. Haklısın gol atamayınca bi önemi yok yaptıklarının. Ama akıllıca oynadıkta kazandık falan denilcek bi maçta değil bence.
funq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Quadrophenia said: Maç ozetleri maçın bitiminden kaç dakika sonra verilebiliyordu? 45
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 2 kere hiçbir müdahele yokken kendini yere attı, 2 si de sarı kart. ne demek haketmedi kırmızı kartı. extradan maç başında sarı kart gören herif daha sonra 4 kişiyi daha biçti çekti etti bi türlü kırmızı görmedi
Burax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ilkinde yanlış karar vermiş olabilir ama kendini yere atmandan dolayı sarı yersen dikkatli olman lazım takımını satmican bencil olmican ben futbolcuyum diyorsan o kartı yemicen +gol nobre 3-0 dk 87
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 goll bee varya bu adamlar iyi oldu bjk ye
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Evet zapo harbiden çok iyi transfer.
Burax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bizim defans ii oldu gibi yav alınan adamların ismi pek duyulmamış ama takıma tam oturdular gibi savunma iyi olunca kolay gol yemeyince gerisi geliyor yav takım harbiden ümit veriyor geçen seneyi düşündüm de gol atıoz lan hem de yemeden atıoz helal valla şimdiki durum 8atmışız 2 yemişiz geçen sene 4 atmışız 1 yemişiz ii durumdayık bence
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abi aldıgımız adamların hepsi böyle oluyor ki sonra gidiyorlar kral oluyorlar para kazanıyoruz işte : )
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Zapotocny döktürüyo eğer böyle oynamaya devam ederse defender of the year olabilir :D
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 İlk yarısı daha güzeldi maçın , gereksiz yere adamı atmasaydı hiç olmazsa heyecan devam ederdi =/ Adamlar 10 kişi kaldı hemen ardından gol gelince oyun çok sıkıcı bir hal aldı. Buradan kazanmış olsak bile maçı katleden hakeme sevgilerimi gönderiyorum...
nocom Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kırmızı kart goren brezilyalının ilki bana göre sarı kart değildi, hakem abarttı olayı. ikincisi bariz sarı kartı ama maçın heyecanı kaçtı. hakem kötü yönetti.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abi bizim defans süper oldu oh be kanser olmadan maç izleyebilcez artık
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Evet zaten ilk sarı kartı saçma sapan verdi adama, faul olan pozisyona sarı kart aldı adam. Frikik için yere atsaydı bile ben şu ana kadar o pozisyonlara kart gösteren hakem pek görmedim, o gösterdiği kartı heryerde uygulasa bizim nobre, holosko'nunda kart alması lazımdı. Saçma sapan yönetti maçı.
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ilk defa defansımız iyi diyebiliyorum ronaldo - zago 'dan beri delgado olmadan da maç kazanabildiğimizi görmek de sevindirici ayrıca. 63. dakikada falan girdi sanırım yanlış hatırlamıyorsam sonrasında da etkiliydi zaten bir gol daha bulduk bu sene işler tıkırında gidiyor. şu uefa'da gruplara kalalım güllik gülistanlık olacak iyice
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Sivas'ın puani siliniyormuş sanırım, yeni lider bursaspor olacak 12 puan'ile.
Öne çıkan mesajlar