ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aciliyeti mürtefi mertebede olmak üzere, Harvard Business School'un "Boston Beer Company: Light Beer Decision" adlı case çalışması ve makalesi aranmaktadır. bulana 100 lira vericem. google'dan neden bulmuyon diye sormayın bir, bulursanız öm atın iki. neden öm? çünkü orjinal halini gerzek HBS parayla satıyor. ama belki bi kopyası olan vardır. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 google scholardan baktin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 nasıl bişey abi. mesela kitapların case kısmında oluyor mu? gerçi sende de vardır kitap. dur bi bakayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yok abi kitap arkası falan diil. direk harvardın sattığı caselerden de anla işte para vermek istemiom eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 okulun online ketaphane tarzi bi olayi var mi? harvarda iyice bakmak lazim, belki bi yerden yayinliyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 online databaseler var bi sürü de anladığım kadarıyla harvard bunları sadece satıyo. yani oralarda olacağını zannetmiyorum. mesela yine harvardın harley davidson case'i vardı parayla sattığı, onu buldum google'dan ama bunu bulamadım, fail oldum, belki elinde olan falan ya da bi yerlerden bulan olur die şeettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14055905 şimdi şurda bi sürü rapid arama linki var. yazdım en baştakine baya bişeyler çıktı. ama tam ne olduğunu bilmediğimden bakmadım. sen bakıver bi, bulursun belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 baya bi kurcaladım da bişey çıkmadı be hacı, saolasın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 100lira veriyosan 6dolara alıp gönderim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 50 liraya yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Edit : skdlgsdg.. Linkdeki içeriği okudum biraz da alakası yokmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 100 suriye lirası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 senin için 3-10 saat aradım ama bulamadım malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Aradığın buysa alsana internetten, 100 Milyon veriyon, 7 dolar mı vermicen :D http://harvardbusinessonline.hbsp.harvard.edu/b01/en/common/item_detail.jhtml;jsessionid=L1RZH4BHGLCR4AKRGWCB5VQBKE0YOISW?id=899058&_requestid=174816 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bence onu gordu de, belese getirmeye calisiyor. Kariyla kizla 1000 YTL yer, is makale almaya gelince beles olsun. Oh ne guzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 evet gayet de beleşe getirmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar