Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warhammer veryansın

Apache

Öne çıkan mesajlar

abi squig patlatma skill i resmen calismiyor. patlatiyosun 10 sn sonra yeniden spawn olacak diyo ama olmuyo, ya da ben anlamadim.

ikincisi buglar var oyunda, bir kere iki tane squig birden oldu bende digeri olmedi.. yokus kenarindan ok atinca (ismini unuttum bloke edilmeyen bi vurusu var squig herderin, onu atinca) havada kaliyo ok..

dupe sorunu var, bende 1 tane seed var, hic bitmiyo, harvest dedigimde cantaya tekrar seed dusuyor, birde bitkisi dusuyor.

yine bi tane daha skill var, 30 feet cevresindeki herkes freeze oluyo hareket edemiyo, bunu 30 defa kullanmisimdir ama bir defa calisti.

cesitli visual buglar var, mesela pet bar kayboluyo, reloadui ile bile gelmiyo, peti oldurup tekrar spawn ettirmen gerekiyo.

pet follow komutunu dinlemiyo, mesela rvr da gidiyo herife daliyo, herif guard bolgesine kaciyo benim squigde gidiyo, eger karambole gelir oldurmezsen squig i(cunku follow falan dinlemiyo) guard onu olduruyo sonra beni olduruyo , birde 15 dk penalty ile diriliyosun, 3 dk degil, cunku guard olduruyo seni player degil, cguard bolgesinden cok uzakta olsan bile olduruyo squig o bolgede oldugu icin.

moral ability ler falan( oyle bisidi) cok zor kullaniliyor, hizli bi sekilde combo yaparken bastigin tuslarin arasina onu ekleyemiyosun. illa bi sure beklemen gerekiyo, ayrica hemen ataga gecemiyosun, mesela 7 sn boyunca 2x damage verdiren level 2 moral ability si anlamsizlasiyo, zaten bayagi damage kaybediyosun, onun icin level 1 daha anlamli oluyo, ama onuda rvr da kullanmak kotu oluyo, cunku herifi araya almislar, sen bi kullaniyosun adam ucuyo sen vurunca,sonra rahatca kaciyo.

bir cok visual bug var, baska buglar var, mesela yururken durup duruken interrupted yaziyo ekranda sadece yuruyorum, yurumeyi durdurunca duruyo devam edince yazmaya devam ediyo..

birde level 12 ve ustu tier 1 senaryolarina katilamiyo, ayni sekilde level 11 ve alti tier ikiye katilamasa daha iyi olucak. cunku takimda dengesizlik yaratiyo..

daha varda aklima gelince yazarim..
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:
dupe sorunu var, bende 1 tane seed var, hic bitmiyo, harvest dedigimde cantaya tekrar seed dusuyor, birde bitkisi dusuyor.
bazı seedler yine seed veriyor. hani bitkiden tohum toplayabilirsin ya, o mantıkla.

nedanko said:
yine bi tane daha skill var, 30 feet cevresindeki herkes freeze oluyo hareket edemiyo, bunu 30 defa kullanmisimdir ama bir defa calisti.
bu skiller resist edilmeye çok müsait, öyle olmuş olabilir mi
Sosyal ağlarda paylaş

yapacağımı yaptım yine, herhalde en rezil orderın olduğu serverda order açmayı becerdim.

RUNEPRIEST AÇARKEN EULA AGREEMENT GİBİ BİR PENCEREDE SİZ BİR HEALERSINIZ ÖZÜNDE, DAMAGE SONRA GELİYOR TAMAM MI YALAN MI DİYE ONAY ALINMALI.

6 rp bir de ben ironbreaker pq 2. fazda champion öldürüyoruz, adamlardan biri bile bana heal atmadı. mavili hasar veren neyse artık onu spamlediler anca, güç bela 3. faza geçtik.

3. fazda da inatla devam ettiler, hepsinin ölmesini bekleyip tanklamaya başladım, sonra baktım influence elit olmuş meğer önceki faz bitince, adamlar da halen heallamıyor, yerleşkeye kaçtım mobu bırakıp.

beter olsunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...