Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bu direksiyondan var nfs prostreet var şu an araba yarışı olarak kurulu sadece. Windows otomatik tanıyor driver falan istemiyor alet ama oyunda pedalları gaz ve fren olarak ayarlayamadım. Varmıdır bunun bir yolu yordamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 tamam eski bir ürün bu kadarda aşağlamayın yav. Yokmu kullanan nasıl yapıldığını bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kullanan var da nasıl yapıldığını bilmiyorum =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 eski ama efsane üründür sidewinder. ms niye üretmeyi bıraktı anlamamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Joystick_-_Microsoft_Sidewinder_Force_Feedback_Pro.jpg P3 ya da daha eski makinesi olan varsa vereyim direk, com port malum 2001'den beri elimi suremedim hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar