Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yetenek gelişimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
skill listesindeki isimlere tıklıyorum, bir level üstü yapmak istediğimde şu kadar gün saat vs. var diyor.bu doğru mu? yani düşman birimleri öldürüp tecrübe kazanma durumu yok sanırım?
Mesaj tarihi:
Hayır level experience olayı eve'de yok.Her skill birincil ve ikincil olmak üzere iki attribute tan etkilenir.Onlar ne kadar yüksekse o kadar kısa sürede train olur skiller.Attribute larını Learning skilleri ile ve implant lerle arttırabilirsin.
Mesaj tarihi:
ben ship commandi arttırmaya çalışıyordum 2 gün 30 dakika gibi bir rakam çıkardı bana.gunnery willpower yüksek durumda.memory 4 charisma 9 vs.öğrenim sürelerim uzun mu olucak her skill için?yoksa bunların paralelinde belli skilller var mı 3-5 saatte seviye atlatabileceğim.
Mesaj tarihi:
Spaceship command skilleri birincil olarak Perception ikincil olarak willpowerdan etkilenir.Skillerin train süreleri genel anlamda rank lerine göre artar azalır.Mesela rank I bi skill IIden IIIe 4 saatte geçerken rank II skill 8 saatte geçer.Rank III 12 saat vs.Bikaç saatte atlayabilicein skiller var tabi yani düşük seviyelerindeyken.Başlarda Learning skillerini trainlemen baya yararlı olur senin için.Ne konuda gelişmek istiyorsan orda gerekli olucak 2-3 attribute u 16-17 üzerine çıkarman iyi olur.Learning skillerinin her attribute a +1 verenleri vardır.Basic learningleri IV yaptıgın zaman advanced learning ler açılır rank 3 türler onlarda +1 verir.
Mesaj tarihi:
Skill'lerin yanında rank yazar, bu rank ne kadar yüksekse seviye atlamasıda ona bağlı olarak uzun sürer. Bunun dışında her skill'i etkileyen birinci ve ikinci stat vardır. Mesela spaceship command skill'inin birinci statı perception, ikincisi ise willpowerdır. Yani öncelikli olarak perception, ikinci olarak willpower ne kadar yüksekse bu skill'in artış süreside o kadar kısa olur.

Implant takarak (+1, +2, +3, +4) statları arttırabilirsin. Bunlar beş farklı yer kaplar. Her biri farklı bir stat verir. (Perception, willpower, charisma, memory, intelligence) Market implants altında bulabilirsin.

En önemlisi ise learning altında bulunan skill'lerdir. Learning dediğimizde yeni başlayan arkadaşlar sadece learning skill'i olarak algılıyor ancak bu kategori altında toplamda 11 tane skill bulunur. 5 tanesi başlangıç seviyesi olan skill'lerdir.

Bunların isimleri; analytical mind (intelligence arttırır), empathy (charisma), instant recall (memory), iron will (willpower), spatial awareness (perception). Bunları 4 yaptığın zaman advanced denilen ileri seviye skill'ler açılır.

Bunların tanesini 4.5m iskye marketten bulabilirsin.
İsimleri; clarity (perception), eidetic memory (memory), focus (willpower), logic (intelligence), presence (charisma). Bunlar ise rank 3 skill'lerdir.

Bir de learning skill'i vardır. Seviye başına tüm statlarda %2 artış sağlar.

Başlangıç olanların hepsi birinci olarak memory, ikinci olarak ise intelligence ister. Bu yüzden şu sırayla arttırman zaman açısından çok verimli olacaktır. Skill'leri 5 yapmak tamamen sana kalmış. Ben yaptım çok faydasını gördüm ancak çok uzun sürdü. Hepsini 4 yapıp, learning'i 5 yaparsan yeterlidir.

Instant Recall I
Analytical Mind I
Learning I
Instant Recall II
Analytical Mind II
Learning II
Instant Recall III
Analytical Mind III
Learning III
Instant Recall IV
Analytical Mind IV
Learning IV
Instant Recall V
Eidetic Memory I
Eidetic Memory II
Eidetic Memory III
Eidetic Memory IV
Analytical Mind V
Logic I
Logic II
Logic III
Logic IV
Eidetic Memory V
Logic V
Learning V

Bundan sonrası tamamen senin keyfine kalmış. Benim tavsiyem electronics ve engineering skill'lerini hemen 5 yap. Bu sayede modüllerin gemiye takmak ve aktif kalmak için kullandığı işlemci ve güç sistemini arttırmış olursun.

Kolay gelsin, iyi uçuşlar. :)
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:
ben ship commandi arttırmaya çalışıyordum 2 gün 30 dakika gibi bir rakam çıkardı bana.gunnery willpower yüksek durumda.memory 4 charisma 9 vs.öğrenim sürelerim uzun mu olucak her skill için?yoksa bunların paralelinde belli skilller var mı 3-5 saatte seviye atlatabileceğim.

başlangıç skilli olarak memory 4 charisma 9 ise o karakteri değiştir oynamak istediğin şekile göre statlarını yeniden ayarla statların biraz saçma sonradan pişman olursun geri dönüşü olmaz forumda birçok guide war karakter yaratma ile ilgli bi kontrol et
Mesaj tarihi:
katiliyorum yevauda,

savaşcı olucaksan perc willpower
madenci ise mem int
şeklingde git.

tabi her zaman achura monk seceneği var ama, galaksinin yarısı achura monkkken bana pek cekici gelmiyor
Mesaj tarihi:
Caldari/Achura/Monk şeklinde seçiyorsun, başlangıç statları charisma 3, gerisi 9 olarak başlıyorsun. Cüce'nin de dediği gibi, 10 kişiden 9 u böyle olunca pek bir çekiciliği kalmıyor. :)
Mesaj tarihi:
Abi cekicilik olayimi war yaw oyunda en hizli gelisen tur achura monktur statlar esit oldugu icin herseyi esit zmnda yapar. Ben sahsen cok memnunum achura monk olmaktan goruntum japon olmus fark etmez hizli gelisiyomuyum ona bakarim :D
Mesaj tarihi:
iyi de yetenek seçimini ben yaptım sayılmaz.hepi topu oyunun bana sunduğu karakter ve sınıfların sağladığı puanlar haricinde 3 puan mı 5 puan mı ne ben dağıttım.onu da savaşçı olmak amacıyla perc ve willpowera ekledim.yanlışım var mı gerçekten?
Mesaj tarihi:
Karizma genelde gereksiz bulunuyor yani bilmiyorum.Ayrıca herşeyin eşit olması sadece herşeyde aynı hız/ortalama bi hızda ilerlemeni sağlar.Onun yerine digerleri çok düşük ama abartı bi mem int ile başlarsan ve sırf industry yaparsan achura monka skill point farkıda açabilirsin ? :P
  • Yeni Oluştur...