Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Kocaelispor - Galatasaray ~21.09.08~ 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam da ben sadece önümüzdeki hafta çıkarabileceğimiz takımı yazdım buraya, sabri gibi bir beyinsizi asla takımımda oynatmam ama elimden ancak bu geliyor bu kadar sakat varken
Mesaj tarihi:
ya barış sakatmı? hazırlık maçlarının en iyisiydi ilk oynadığı lig maçında golde attı defansın sağına konursa en azından hasandan daha verimli olur
Mesaj tarihi:
cado said:
ya barış sakatmı? hazırlık maçlarının en iyisiydi ilk oynadığı lig maçında golde attı defansın sağına konursa en azından hasandan daha verimli olur

Kondu da zaten sezon başı 2-3 maç,fakat o da kendine kondisyon yüklemeden yazın ortasından itibaren form tutunca kaldıramadı bünye bir yerden patlak verdi.Hazırlık maçlarında falan erken form tutmak bazen sıkıntıya yol açıyor daha yolun başında.
Mesaj tarihi:
Khelben said:
sağ bek bizim uğur gelene kadar hasan-serkan idareli olucak.. hasan haftada 3 maç kaldıramayabilr

Yalnız Uğur bugün başlasa oynamaya eski formunu bulması yine sezon sonunu görür büyük ihtimalle.
Mesaj tarihi:
tabi orası öyle ama işte türkiye kupasında falan oynıya oynıya düzelir diyorum ben, lig maçları zaten kolay. şamp liginde formsuz kalırsa serkan oynayabilir. hasanda
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
cado said:

Kondu da zaten sezon başı 2-3 maç,fakat o da kendine kondisyon yüklemeden yazın ortasından itibaren form tutunca kaldıramadı bünye bir yerden patlak verdi.Hazırlık maçlarında falan erken form tutmak bazen sıkıntıya yol açıyor daha yolun başında.

abi adamın kemiği kırıldı ne alakası var kondisyonla allah aşkına... tekmeyi yersen kırılır yani insan sonuçta..
  • Yeni Oluştur...