Khelben Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 atak yaparak maç kazanılır, defans yaparak şampiyon olunur.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 madem ki ermenisin, istemeden vermelisin.
unK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tamam da ben sadece önümüzdeki hafta çıkarabileceğimiz takımı yazdım buraya, sabri gibi bir beyinsizi asla takımımda oynatmam ama elimden ancak bu geliyor bu kadar sakat varken
cado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ya barış sakatmı? hazırlık maçlarının en iyisiydi ilk oynadığı lig maçında golde attı defansın sağına konursa en azından hasandan daha verimli olur
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sağ bek bizim uğur gelene kadar hasan-serkan idareli olucak.. hasan haftada 3 maç kaldıramayabilr
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 cado said: ya barış sakatmı? hazırlık maçlarının en iyisiydi ilk oynadığı lig maçında golde attı defansın sağına konursa en azından hasandan daha verimli olur Kondu da zaten sezon başı 2-3 maç,fakat o da kendine kondisyon yüklemeden yazın ortasından itibaren form tutunca kaldıramadı bünye bir yerden patlak verdi.Hazırlık maçlarında falan erken form tutmak bazen sıkıntıya yol açıyor daha yolun başında.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Khelben said: sağ bek bizim uğur gelene kadar hasan-serkan idareli olucak.. hasan haftada 3 maç kaldıramayabilr Yalnız Uğur bugün başlasa oynamaya eski formunu bulması yine sezon sonunu görür büyük ihtimalle.
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 tabi orası öyle ama işte türkiye kupasında falan oynıya oynıya düzelir diyorum ben, lig maçları zaten kolay. şamp liginde formsuz kalırsa serkan oynayabilir. hasanda
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 BulletRide said: cado said: ya barış sakatmı? hazırlık maçlarının en iyisiydi ilk oynadığı lig maçında golde attı defansın sağına konursa en azından hasandan daha verimli olur Kondu da zaten sezon başı 2-3 maç,fakat o da kendine kondisyon yüklemeden yazın ortasından itibaren form tutunca kaldıramadı bünye bir yerden patlak verdi.Hazırlık maçlarında falan erken form tutmak bazen sıkıntıya yol açıyor daha yolun başında. abi adamın kemiği kırıldı ne alakası var kondisyonla allah aşkına... tekmeyi yersen kırılır yani insan sonuçta..
Öne çıkan mesajlar