Khelben Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 atak yaparak maç kazanılır, defans yaparak şampiyon olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bir elin nesi var iki elin sesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 madem ki ermenisin, istemeden vermelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bunu bilmiodum hafızama kayıt ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tamam da ben sadece önümüzdeki hafta çıkarabileceğimiz takımı yazdım buraya, sabri gibi bir beyinsizi asla takımımda oynatmam ama elimden ancak bu geliyor bu kadar sakat varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ya barış sakatmı? hazırlık maçlarının en iyisiydi ilk oynadığı lig maçında golde attı defansın sağına konursa en azından hasandan daha verimli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ilk yarıyı kapattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sağ bek bizim uğur gelene kadar hasan-serkan idareli olucak.. hasan haftada 3 maç kaldıramayabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 cado said: ya barış sakatmı? hazırlık maçlarının en iyisiydi ilk oynadığı lig maçında golde attı defansın sağına konursa en azından hasandan daha verimli olur Kondu da zaten sezon başı 2-3 maç,fakat o da kendine kondisyon yüklemeden yazın ortasından itibaren form tutunca kaldıramadı bünye bir yerden patlak verdi.Hazırlık maçlarında falan erken form tutmak bazen sıkıntıya yol açıyor daha yolun başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Khelben said: sağ bek bizim uğur gelene kadar hasan-serkan idareli olucak.. hasan haftada 3 maç kaldıramayabilr Yalnız Uğur bugün başlasa oynamaya eski formunu bulması yine sezon sonunu görür büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 tabi orası öyle ama işte türkiye kupasında falan oynıya oynıya düzelir diyorum ben, lig maçları zaten kolay. şamp liginde formsuz kalırsa serkan oynayabilir. hasanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 BulletRide said: cado said: ya barış sakatmı? hazırlık maçlarının en iyisiydi ilk oynadığı lig maçında golde attı defansın sağına konursa en azından hasandan daha verimli olur Kondu da zaten sezon başı 2-3 maç,fakat o da kendine kondisyon yüklemeden yazın ortasından itibaren form tutunca kaldıramadı bünye bir yerden patlak verdi.Hazırlık maçlarında falan erken form tutmak bazen sıkıntıya yol açıyor daha yolun başında. abi adamın kemiği kırıldı ne alakası var kondisyonla allah aşkına... tekmeyi yersen kırılır yani insan sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar