malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 heheh el altından sat:) günde tek başına mis gibi 1 platin yapabiliosun bu ara df de bize geçiyor az çok ihtiyacı olan takılsın derim[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Kalima topluyorsa eğer ben veriym hemen 1plat. Zaten harcadım parayı aptal gibi artık fletching sonraya kaldı :)[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ben topluyorum verin birer plat:P[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Kalima topluyorsa dedim Belga topluyorsa demedim :)))[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 49) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 41) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar