queen_of_ugly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Photo Frame Maker da buna benzer fotoğraflara basit çerçeveler eklemek için düzgün bi program önerebilecek olan var mı?
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 up! lazım arkadaşlar yok mu bileniniz edeniniz.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 basit çerçeveyi ben hep photoshoptan ekliyorum 1sk bile sürmüyor. Hatta nette vardı anlatımı 1dknızı almıyacak birşey için başka program aramayın(photoshopun yüklü olduğunu varsayıyorum tabi bu arada =)) Önce resmi layer haline getir, istediğin miktarda cropla(c),yandaki yardımcı pencereden (f harfi gibi olan epslion)add a layer style/stroke seç çerçeve kalınlığı ve rengini seç burdan sonrada innershadow u clickle bu kadar basit.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 daha kopleks çerçeveler için photoshop magazin sitesine bir göz atın.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Fireworks'de create photo frame diye bir command vardı kullanmalık, tahta bir çerçeve yapıyordu. Ama bunun için koca fw yüklenir mi bilmem.
Öne çıkan mesajlar