queen_of_ugly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Photo Frame Maker da buna benzer fotoğraflara basit çerçeveler eklemek için düzgün bi program önerebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 up! lazım arkadaşlar yok mu bileniniz edeniniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 basit çerçeveyi ben hep photoshoptan ekliyorum 1sk bile sürmüyor. Hatta nette vardı anlatımı 1dknızı almıyacak birşey için başka program aramayın(photoshopun yüklü olduğunu varsayıyorum tabi bu arada =)) Önce resmi layer haline getir, istediğin miktarda cropla(c),yandaki yardımcı pencereden (f harfi gibi olan epslion)add a layer style/stroke seç çerçeve kalınlığı ve rengini seç burdan sonrada innershadow u clickle bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 daha kopleks çerçeveler için photoshop magazin sitesine bir göz atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Fireworks'de create photo frame diye bir command vardı kullanmalık, tahta bir çerçeve yapıyordu. Ama bunun için koca fw yüklenir mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar