spompas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ra 2 oynamak istiyoruz arkadasımlar vista kullanıyorum, vista ipx için programını yükledim patch leri yaptım herseyi hallettim oyun başladıkdan 5-15 saniye sonra oyun bitiryor, oyunu kuran oyunu kaybediyor direk. bunu çözümünü bilen varmı? cd key falan demeyin orjinal decade ve ra2 aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Karma! savaşı başlatıp oyunu kuran, hakkını böle bulur, zınk diye kaybeder! ilahi adalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 müttefik olalim yani hiç savaş başlamasin sadece res kazanalım emperyalizm mi kominizm mi daha iyi ona bakalım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ahaha arkadas single player oynadıgındada patlıyor, birdaha kuruoyruz oyunu bakalım ne olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yıllar önce aynısı internet kafeden landan oynarken de başımıza gelirdi enerji şeysi basınca oyun gümlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oyunu tekrar yükledik düzelti. ev net kafeye döndu 5 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 beni de alın la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 olabilir, eskiden bişi yapıyorduk; internetten bizim ağımıza girebiliyordu hatırlar gibiyim ip yazıyorduk benim portu açıyorduk galiba hala istiyorsan pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hamachi falan vardı da red alert yok şimdi bende D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 crackten oluyordu o olay yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yok ya orjinal aldık cd leri crack falan yoktu tamamen oyunun kurulumu ile ilgili veya patch ile ilgili olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hamachi kullanin ortam senlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar