Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yaa uzun zamandır yolda ipod dinlemiyorum kulaklıgım bozuktu şimdi aldım kulaklık ama parça seçemiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 muse ve starsailor doldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aynen seçemiyorum.. yok böle bşi ya.. en güzeli beğendiğin albümleri komple atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 haggard falan at iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 albümleri atmakta 1 gb yer var :D ulan daha büyük bişey neden almadık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ee, "ucuz abisi bu" diye gidilip düşük kapasiteli mp3 çalar alınıyor. Mesela ilk mp3 çalarlar çıktığında 64MB'lık mp3 çalarlar oluyordu. Şaşırıyordum insanlar nasıl öyle bişi alıyor diye. Hayır üstüne bana ev versen yine de almam öyle bişi ya, 10 tane şarkı konulan mp3 çalara mp3 çalar mı deniyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar