Brigand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Selam arkadaşlar; Hazır script yerine kendim yazmayı sevdiğimden script tercihi konusunda fikrinizi almak istedim. Yeterli zamanım olmadığından yapacağım bir fansitesi için kendim kodlama yapamayacağım. Alternatifler şunlar; 1) Joomla + vB veya IPB gibi bir sistem 2) Wordpress + vB veya IPB gibi bir sistem 3) Php-Nuke gibi bir sistem 4) Seditio gibi bir sistem. Şimdi joomla ve forum güzel bir ikili olacaktır ama joomlayı pek sevmiyorum. Mesela resim galerisi koymak gerekecek fan sitesine, joomlanın resim galerileri ve download sistemleri pek hoşuma gitmiyor. Ayrıca herkes için kullanması basit değil, editörler filan... Wordpress ve forum tarzı bir ikilide belki download sayfası yapılabilir ama kaliteli bir resim galeri sayfası sanırım yapılamaz, ya da çok uğraştırır. Php-nuke aslında herşeye yanıt veriyor phpbb ile mükemmel entegreli olarak geliyor resim galerileri güzel download sistemi haber sistemi var. Ama eski bir sistem ve temaları hoşuma gitmiyor. Seditio aslında çok şık ve sade bir sistem ama forumları biraz fazla sade gibi sanki ve çok az kullanılıyor. Bir örnek site verebilirim hatta. Diğer portallardan da denediklerim yok içinde. Tabi sizin varsa öneriniz denemek isterim. Ne dersiniz? Sizce hangisi iyi olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Wordpress için ajaxlı çok güzel albümler var. Bi de bbpress ile forum kurarsın, özelliksiz falan oluyor gerçi. Hiç olmadı wordpress ile smf çalışıyo misler gibi. Ama diyosan uğraşmak istemiyorum fazla, temanı kendin yapıp phpnuke derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Yok smf'den nefret ediyorum ben onu asla forum olarak kullanmam. bbpress'i de inceledim güzel entegreli ama bir fan sitesinin ana sitesinden ziyade forumları önemli olacaktır ki bbpress bana yeterli gelmedi. bbpress de forum olarak kötü, ama hiç olmadı ipb'yi kendim entegre ederim wordpresse bu olabilir. Tabi başka fikirleri de duymak isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 nuke kötü duruyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 subdreamer var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bilmiyom ki ne kadar kalitelidir saatlerce incelemek lazım nası bişe olduğunu ne kadar kaliteli olduğunu anlamak için. Yoksa tahmin edebileceğimizden daha fazla cms var piyasada bkz. http://www.opensourcecms.com/ Şimdi subdreamer iyi midir diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 O üstte verdiğim opensourcecms.com'da en iyi portal cmsleri sıraladım puanlarına göre, ve şöyle birşey çıkıyor ortaya: (sitesi, yıldız sayısı, oylayan) www.drupal.org 4* 11205 www.e107.org 4* 6595 PHP-Fusion 4* 6352 Joomla 4* 6334 Typo3 4* 5579 www.cmsmadesimple.org 4* 2687 Php-Nuke 4* 1997 www.cpgnuke.com 4* 1053 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 http://expressionengine.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar