devilsworld Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Öncelikle herkeze selam; soru 1: -.bandaj .healic .ghealic gibi scirptleri nerden bulabilirim yada mantigi nedir? soru 2: - gz disi log out olma scripti ni nerden bulurum yardimci olurmusunuz .:: Hepinize Simdiden Tesekkurler ::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 baba ben sana yardımcı olurdum ama 2 günden beri kime yardımcı olsam yok sen ne anlarsın yok sen ne bilirsin.yok ordan almışın bu scpyi yok burdan copylemişin cart curt yani senin anlıyacağın bıktırdılar.o yüzden burdan yazmak istemiyorum ama icq ve mailini yazarsan bana özelden bi bakarız elimizden geldiğince.sanki millet cok iyi biliyoda bu işi ordan burdan hiç bişeyi alıp copylemiyo.(2-3 kişi dışında) neyse.[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 .bandaj gıbı seyler anca PvP Serverlarında kullanılır Bkz.PvP-Alfa orda .bandageself wardı .drink heal_great gıbı komutlar wardı onların mantıgı tek hamlede bır kac sey ı yapabılmek[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Arq_PiSMeN, 24 Nisan 2004 14:45 tarihinde demiş ki: yok ordan almışın bu scpyi yok burdan copylemişin cart curt yani senin anlıyacağın bıktırdılar. Birinin scriptini almak kotu birsey degil, ama onu kendin yazmis gibi davranmak cok buyuk bir saygisizlik, boyle seyler anlasildigi an ortalik yerde sak diye soylenir, sen de boyle rencide olursun iste.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Fransua, 24 Nisan 2004 14:46 tarihinde demiş ki: .bandaj gıbı seyler anca PvP Serverlarında kullanılır Bkz.PvP-Alfa orda .bandageself wardı .drink heal_great gıbı komutlar wardı onların mantıgı tek hamlede bır kac sey ı yapabılmek saol ama mantiktan katim tam olarak bu deildi daha cok yazilimi hakkinda bir mantik istemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valheru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Baggio, 24 Nisan 2004 14:49 tarihinde demiş ki: said: Arq_PiSMeN, 24 Nisan 2004 14:45 tarihinde demiş ki: yok ordan almışın bu scpyi yok burdan copylemişin cart curt yani senin anlıyacağın bıktırdılar. Birinin scriptini almak kotu birsey degil, ama onu kendin yazmis gibi davranmak cok buyuk bir saygisizlik, boyle seyler anlasildigi an ortalik yerde sak diye soylenir, sen de boyle rencide olursun iste. scp nın kendıme aıt oldugunu belırtmemıssem mesajın sonunada boyle bırseyler olması lazımdı yazmıssam bırılerı benı rencıde etmeye ugrastıgı ıcın scp ı benım ılan etmıs olamaz degil mi??? sadece merak ettimde!!![signature][hline]Arqas Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Accountunu degistirmeyi unutmussun, aman dikkat.. Nebula fix eventlardan birini alip, altina da 'sanirim boyle bisilerdi, calismasi lazim' falan yazarak bir cirpida yazmis havasi vermen yeterli oldu benim icin, illa acik acik altina imza atman gerekmiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valheru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bu cevap da genel bakıs acım ıcin bana yettı hersey acık acık olmasada... bu arada account dogru uyarın ııcn saol....[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yok valheru benim adıma yazıyor.sen diceksin ki aynı ipden yazıyosun.dipdibe oturuyoruz. tamam senin dediğin gibi olsun.eziğiz biz.[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( bri lutfen benim sorularimi cevaplasin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valheru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: devilsworld, 24 Nisan 2004 15:05 tarihinde demiş ki: :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( bri lutfen benim sorularimi cevaplasin pls haklısın senın bilgi amaclı forumunda kirlilige yol actık ozur dıelrım kusura bakma....[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yada ben size sole soriyim nebulanin scriptleri var bende command.scp de f_player_logout var spheretables.scp de de on=@logout var onlari orjinalindeki gibi ayarli ama ne is se benim bilgisayarda calismiyor acaba nedendir[function [f_player_logout] // playerlar boyle logout oluyor if () findid.i_rune_incognito.remove endif if () && !(®ion_flag_insta_logout) && ( < ) && !(&statf_dead) if () || ( > 0) hits 1 endif endif if () // murder count fix if !(0) tag.lg 1 elseif ( > 2) kills ( + 1) tag.lg 0 else tag.lg + 1)> endif else tag.loss tag.lg endif [function f_stpublish] // staff join-part messager if (0 > 1) smsgx *** endif [function f_staff_login] // staff boyle login oluyor if !(0) skillclass f_player_login return 1 endif if (0) allshow 0 endif if !(strmatch('','7')) privshow 1 nightsight 1 fame 0 kills 0 karma 0 endif tag.stf_timer tag.sa_timer if !(strmatch('','7')) var.smsgx 045 serv.allclients f_stpublish baglandi. endif if (strmatch('','Locus')) var.pg_box 04022b54a elseif (strmatch('','Quann')) var.pg_box 0400a8b60 endif var.smsgx 0482 smsgx Hizmet sureniz: / 60)> saat. if (.rescount>) smsgx Toplam .rescount> adet page mevcut. Liste icin: '.pg' endif events -fix events gmfix // dialog d_staff [function f_staff_logout] // staff boyle logout oluyor //if !(strmatch('','7')) // var.smsgx 020 // serv.allclients f_stpublish cikti. (m) //endif tablesteki On=@Login f_player_login On=@Logout f_player_logout [skillclass 1] // staff class str 900 int 900 dex 900 statsum 900 skillsum 150000.0 On=@EnvironChange if (0 < 7) events +gmfix endif On=@Login f_staff_login On=@Logout f_staff_logout bunlarda heralde log outla ilgili hersey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar