Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Var mıdır benim gibi hala giren oynayan.varsa eğer şu soldat-tr'de toplanma fikri sunuyorum.bizim serverın açılacağı yok malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ben hala arada bir girip oynuyorum. Haber verirseniz akşam gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 raid sırası beklerken yarım saatlik seanslar halinde haftada 3-4 gün oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 laptop pek oyun kaldıramadıgı için soldata giriyorum arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 daimi girecek olanlarınız varsa ufak bi pati klanı kuralım diyorum,olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 arada sırada gather atıyorum. turnuvalarada katılmayı bıraktım ben, sctfl falan hepsini saldım. bıraktım gibi bişeyim ama klan gibi olaylar olucaksa katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 beni de haberdar edin kurulursa veriyon kaç ben en son oynadıgımda 1.3.1 mi ne çıkmıstı tekrar oynanır valla m79 un ustasıyımdır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 1.4.2 olması lazım şu an. Soldat-tr forumlarından accountu olan var mı aramızda? aaa invite sistemi kalkmış forumda. üye olayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oynayan olursa toplanırız. sabahlarız soldat başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Tamam klan açma durumum var şu an Girmek isteyenler söylesin. yapmanız gereken 2 şey var buradan soldatı buradan soldat-tr client'ı indirmeniz. ardından aldığınız kullanıcı adını bana yazın başlayalım. tag olarak =0= iyi midir?amaca uygun olur hem. bir de patiden olan ve daha önce az bile olsa oynaış herkes gelebilir yani,pro klan kurmuyoruz sonuçta sadece toplu olmaca,community feeling olayı. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 =0= iyidir bence. ben gelicem bu laptopı tamir edemezsem diğer laptopla artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 çemiçal de olsaydı keşke o da gelirdi iyidir o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bende geliim mi? gerçi uzun zamandır oynamıyorum. en son hangi sürüm çıktı onu bile bilmiyorum mesela. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Oynuyorum valla gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 gather atıyoruz gelin isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 evet gatherda kitana karşısında ezici üstünlüğümü sürdürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ulan veled yargıladım oyunu hala konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bırak yahu neyi yargılıyorsun dağıldınız resmen "takıma bak abi" dediğin ss leri kullanmaktan çekinmem dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hadi klanımızı oluşturalım ardından soldat serverını geri getirmek için baskılara başlayacağız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 getirelim soldat serverını geri soldat-tr bozuldu bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 soldat-tr accountlarınızı alıp yazın gelmek isteyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 http://soldat-tr.com/klan/klan.php?id=341 açtım arkadaşlar. isterseniz account alırken başında =0= ile isterseniz aldıktan sonra http://nr2.soldat-tr.com/profil.php adresinden değiştirerek tagı koyun yazın ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 http://soldat-tr.com/forum/index.php?topic=18760.msg225160#new bu da forum topicimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 haydin bakalım , pm den msn verelim birbirimize , maç olunca çağırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar