Artariel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 KR serialiyle başladığım için henhüz ml upgrade yok ve de çok pahalı 29 dolar saçmalamışlar biraz. En azından uogamecodesde 29 dolar yazıyor. Eight age cd si bu sorunu düzeltirmi bilmiyorum. 3. günden manyak bişey oldum :D üstümdeki itemler : wind's edge gloves of pugilist heart of lion hci jewel dread pirate hat (+10 mace) kalan parçalar resist. 100k para. deli gibi kasıyorum runuodan farkı çokmuş osinin. işallah ucuza ml kodu bulurum böyle hayat çekilmez millet gözlükle dolanıyor :D İlk Marty : Wind's Edge : Ve de Seeker of Honor oldum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 O kadarda abartma pek manyak değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fotolar erör olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 doğru pek manyak değil ama baya yetiyor yani. acilen para lazım yav şöle köklü oyunculardan varmı burda 50m i felan olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Heh aferin. Sen soymak için adam arion yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 turin gel biraz yaratık keselim dün gauntletteydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bende 14 gunluk deneme suresını actırdım, avrupa serverındayım. oylesıne bır balıkcı char actım takılıyorum bos bos :) thief charmı acsam acaba ?? bu pingler ıle ıs yaparmı thif char ? ne dersınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bende 90 ping var avrupa server'ina, oynarsin tabi thief ama thief ler genelde artifact calmaktan baska pek is yapmiyor yada biraz aktif olup factionlara katilip, fel de savaslarin icerisinde olursan eglenebilirsin, tabi ne kadar getirisi olur bilmem, bu insurance olayindan sonra cok bir anlami kalmadi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ml =mondains l. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bende başladım Nickim Acid.oyunda mesaj atarsanız sevinirim.charların ilk çıktığı yerdeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ee nerelerde takiliyosunuz napiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Heh cancel subscription. Boşluk-eş/dost bulamama. 6x gm necro/mage im heba oldu. Osi de bile hüsran yaşadığıma göre bitti artık uo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hala var mı ultima ya? geçen gün aklıma geldi geçmiş günler. neler geldi neler gitti?? var mı anlatıcak bi babayiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ben de yeni başladım ninja olarak da zombi bile kesemiyom. Ne ayak bu osi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ilshenar Malas Tokuno çıktı mertlik bozuldu sanırım. Osinin avrupa serverinda banka boşsa, pazar denilen olan sıfırsa, var olan player vendorlar senede 1 kere oda 3-5 tanesi yenileniyosa pek birşey beklememek lazım. Yani son baharımda çok büyük hüsran oldu Osi benim için. Hani pingler iyi felanda çok boş yaa. İnsanların boş değil demesine bakmayın cidden boş. 10 gün boyunca brit banka etrafında skill kastım. İnsan sayısı prime time da bile 10 kişiyi geçmedi banka etrafındaki. Ha bi raid oldu moonglowu yaratıklar bastı oraya gittim çöpçülük için orda bi 20 kişi(20 kişi yaf)falan gördüm. Tek güzel yanı bunca seneden sonra ultimanın aslı buymuş diyebilmemdi. Saçma sapan spawnlar boş alanlar ilgisiz alakasız dungeonlar yok. Herşey stabil ve düzenli. Tokuno treasure leride yok oda ayrı bir düşkırıklığı oldu. Orda tokuno artifact kasıp zaman geçirip kendi çapımda eğlenirim diyodum ama oda olmadı. Gauntlet kasmakta bayıyo tokuno daha eğlenceli bence. Kolay yoldan aritfact. Neyse olan biten bana göre böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ben europadaki karakterlerimi atlantice aktardim, amerikada oldugumdan hem ping daha iyi hem de saat ayni oldugundan uyanik oldugum saatlerde daha cok insan var. ayrica atlanticte ortalik hic bos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Player sayısını nie bu kadar dert ediosunuz hiç anlamıyorum. Sen kas karakterlerini gerisini ne yapcan ki, player çok mu azaldı geçir karakterleri başka bi sunucuya.. Hem player sayısı hiç belli olmas bi bakarsın adım atcak yer kalmas bi bakarsın ortalıkta kimsecikler olmas.. OSI burası, burda adamlar karakterlerini kasar ardından dondururlar expansion çıkıncada açarlar.. Yani sanırsam şöyle bi mantıkla düşünüosunuz: "player yok bu serverda kastıım charlar boşa gitcek" Bu mantık free shardlar için geçerlidir. OSI'de 20-30 tane sunucu var, player çok azalırsa olmadı 2-3 sunucuyu birleştiriverirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Querral güzel açıklamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ultima Online'in farki bence, bu oyunu oynadigin zaman, beraber oynadigin insanlara karsi duygularini hareketlendirmesidir, hemen hemen oynadigim tum oyunlarda, mmorpg den cok fps yada pc de oynayabilcegin rpg ounlarini oynadigin hissini vermistir hep bana.Uo farkli, insan faktoru her zaman en buyuk etkendi, skill calismandan tutda, ev tutmana, degerli esyalarini kaybetmene, hatta zamaninda bir buyugunun elinden tutup Sosaria'nin tarihini gezdirmesine kadar (tesekkurler Kumadam!). Zannediyorum o yuzden ki yillar once uo' yu birakmis insanlar bu forumlari okur, takip eder. Bu konuda NeoWarden'e katilmamak icten degil. Ama yanildigin nokta Uo bu degil, en azindan biz boyle ogrenmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ultima hayatım boyunca Osi bu beleş serverlar gibi dandik değil. Orda herşey gerçekçi. Orda herşey sistemli. Orda moonglowda sadece mageler, britainde bardlar, jhelomda warriorlar takılır. Pvpler o kadar büyük çaplı olur ki sanki 2 ordu birbirine karşı savaşır. Orda begging skillinin bile büyük bir anlamı vardır diye düşünmüştüm :) Ama para verip oyuna başladığımda büyük bi hayal kırıklığına uğradım. Bomboş şehirler, güneş gözlüklü adamlar, her yerde reklam amaçlı runelar, 5-10 item ile dolup başka item koymana izin vermeyen banka kutusu. Knight online ve benzeri dandik mmorpg oyunlarından hiç bi farkı yok bu osinin :) Boşuna para ve zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Bende başlayalı 2 hafta falan oldu. Ama bu zamana kadar hep sphere tabanlı sunucularda oynadığımdan dolayı oyunu çakana kadar baya zaman geçti. Stratics ti uoforums tu uoguide.com du derken 2 hafta nasıl geçti anlamadım. Ufaktan bende görüşlerimi yazayım. İlk başladığımda New Haven ' da başladım ve bir carpenter açtım. Fakat 1 hafta içerisinde gördümki direk esnaf açmak pek akıl karı değil. En azından carpenter için bunu soyleyebilirim. Çünkü hiç ama hiç para kasamıyorsun. Bunun yanında invasionlar falan oldu öldüm 2 kere. Sonra fazla çıkmadım New Haven'dan. Ama sonra Virt guildinden bir kaç kişiyle aram iyileştikten sonra RP guildi aradığımı belirttim ve beni bir kaç player run town'a goturduler. Ve açıkcası hayran kaldım. Ondan sonra yew'de odun keserken Guardian Militia, tam ismini hatırlamıyorum ama böyle birşeydi, guildinden birisi geldi onla konustuk ve onların kasabasına gittik. Oldukça çaba harcamıslar sanırım çünkü küçük şehirlerinde yatakhane , taverna , kilise , esnaflar için bir ev , hapishane gibi bir çok bina vardı. İlk yanlarına geldiğimde ise bütün askerler toplanmış talim yapıyorlardı. Ve benden yoldan geçiş ve koruma için kafa başı 50 altın istediler. Carpenter'a ihtiyacları olduğunu ve dilersem guilde alabileceklerini söylediler ve büyüye tamamen karşı olduklarını , sadece yüksek rütbeli guild üyelerinin ata bindiklerini , lamaları sevmediklerini bunun yanında her türlü güvenliğimi sağlayacaklarını falan anlattılar. Sabah 5'e kadar oturduk konustuk. RP açısından türkiye'de hiçbir zaman böyle bir sistem kurulacağını sanmıyorum. Çünkü bizim milletimiz RP'yi lordum ve iyilik tanrısı rolünden başka birşey sanmıyor. Bu yuzden RP'yi seven kişilere her türlü tavsiye edebilirim OSI'yi. Ondan sonra bir scribe / nox mage açtım. Onunla takılıyorum şimdilik yine sagolsun 54 yaşında bir Avustralya'lı bir amca inscription kasmak için toptan reg ve scroll satan birini ararken geldi 2000 er scroll reg verdi yanında da 1m'luk çek. İlaç gibi geldi. Oyunda her daim tanımadığım adamları görüyorum. Ve ilk zamanlarda çok boş diye düşündüğüm server aslında bomboş değil. Mekan ve world çok büyük olduğu için oyuncular dağınık durumdalar. Veya full time dungeon falan yapıyorlar orasını pek bilemeyeceğim çünkü henüz karakterimi tam anlamıyla hazırlayamadığım için çok fazla aksiyona karışamadım. Jorman'ın dediklerine pek katılmıyorum. Çünkü 10 senedir hala oyunun serverları kapanmadıysa ve etrafta bu kadar binlerce vendor varsa bence hala oynanabilecek kadar oyuncu var etrafta. Bunun yanında banka oldum olası boyle, ya gemi alacaksın ya ev. Adı üstünde BANKA :) Para işlerini yap yeter :D Reklam runeları için de ne diyeyim ki , NBL degil ki burası tek bir pazar alanı olsun herkes gitsin ordan alsın eşyaları. Satıcılar reklamını yapıyorlar. Olsun o kadar (: 14 günlük deneme sürem bitiyor bugün. RP'den dolayı bu oyunu oynarken WAR , WOW , AOC 'dan bile daha çok zevk aldığımı söyleyebilirim. Durmak yok yola devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ayrıca burda 11-12 yıllık bir oyundan bassediyoruz, bu kadar yıl boyunca her an oynayıcıyla dolu olmasını beklemek haksızlık olur.. Zaman zaman oynayıcı sayısı azalabilir ama hep böyle sürmiyceğinden emin olabilirsiniz, eminimki Stygian Abyss çıkınca sunucularda adım atıcak yer kalmıycaktır.. Böyle geçici olumsuzluklara takılıp kalmamak gerekir. Ultima Online bana göre hala piyasadaki en ii mmorpglerden biri.. Hakkında sayısız döküman yazıldı ve halada yazılıyor.. Grafikleride birçok mmorpgden daha ii durumda.. Görüntü-1 Görüntü-2 İçerik bakımındanda zaten ondan iyisi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bu dediklerine katılıyorum Querral en ufak bir şüphemde yok tabiki. O zaman stygian abyss bekleyecem bende o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Querral said: Ayrıca burda 11-12 yıllık bir oyundan bassediyoruz, bu kadar yıl boyunca her an oynayıcıyla dolu olmasını beklemek haksızlık olur.. Zaman zaman oynayıcı sayısı azalabilir ama hep böyle sürmiyceğinden emin olabilirsiniz, eminimki Stygian Abyss çıkınca sunucularda adım atıcak yer kalmıycaktır.. Böyle geçici olumsuzluklara takılıp kalmamak gerekir. Ultima Online bana göre hala piyasadaki en ii mmorpglerden biri.. Hakkında sayısız döküman yazıldı ve halada yazılıyor.. Grafikleride birçok mmorpgden daha ii durumda.. Görüntü-1 Görüntü-2 İçerik bakımındanda zaten ondan iyisi yok.. Aman yarabbi grafikler mükemmel ne zaman çıkacağının bilgisi var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar