b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Biz Ardenia UO Serverı olarak serverımızın bünyesine katılmak için iyi derecede C# bilen bir developer arıyoruz serverın çoğu şu an tamamlanmış durumda.Ancak önümüzde daha uzun ve zorlu bir yol var.Bunun için servera bir developer daha almamız gerektiğini düşündüm.Bizimle çalışmak isteyenler özel mesaj dan bana ulaşabilir. PS:Server hakkında detaylı bilgiyi de özelden verebilirim[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Ben Varım Kardeşim Bivrip :D Şaka Bi Yana Işallah Iyi Sevgili ve Dürüst Bir Developer BUlursun Başarılar Dilerim Canım Dostum[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kolay gelsin işin zor.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 teşekkürler[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
xheana Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Kolay Gelsin.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng.
RRa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Kolaysa başına gelsin :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı
Öne çıkan mesajlar