Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t610,3200,N-Gage

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

almanyadan telefon getirio arkadaşım ama bunlardan hangisini daha çok tavsiye edersiniz eksileri artıları nelerdir bi yardımcı olsanız ?[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

sağol bonecrusher compare'i deneyeyim ama compare deince ikisinin özelliklerini yan yana yazıp sunarsa ağlarım artılarını eksilerini bilmem lazım ne neden falan diye.. aşmış bişi alamıcam heralde bi tane 6600 gelicek bi de bu 3 telefondan biri gelicek 6600ı arka alacaz 600 milyon falana gelcek..bu üçünden birini de ben almak istiyorum şimdi t610 hoş mu ? bi de bu üçünden biri smart phone ?¿[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

bu 3200 neden iğrenç onu biri sölemişti nedenini de söleyebilir mi? yani kamerası falan mı dandik ? 8mb memory card olarak iyi gibi gözüküo..bi de N-Gage'e ne diosunuz? t610 u söledim o olmaazsa gene bu ikisinden birini seçmem gerekicek o yüzden soruorum..[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...