Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 almanyadan telefon getirio arkadaşım ama bunlardan hangisini daha çok tavsiye edersiniz eksileri artıları nelerdir bi yardımcı olsanız ?[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 t 610 derim çünkü bende ericsson a karşı bir sempati var......[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 www.nokia.com'da bir telefon seç. sonra compare phones seçeneğine bak.. orda nokia telefonları karşılaştırabilirsin.. ericsson sitesinde de böyle compare phones olayı var mı bilmiyorum[hline]YENİ KONU AÇARKEN, TOPIC BAŞLIKLARINI KONU İÇERİĞİYLE ALAKALI YAZALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 3200 alma çok dandik.. onun yerine n-gage derim ben.. ayrıca çok üstün bir telefon istiyorsan 6230 çıkcak onu bekle. n-gage 6230'un yanında sönük kalır diyemiycem ama 3200, 6230'ün yanında sönük kalır diyebilirim[hline]YENİ KONU AÇARKEN, TOPIC BAŞLIKLARINI KONU İÇERİĞİYLE ALAKALI YAZALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Nokia 7600 aşmış birşey bir de abim almanyadan telefon almış samsung ama modelini bilmiourum o da baya kaliteli[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sağol bonecrusher compare'i deneyeyim ama compare deince ikisinin özelliklerini yan yana yazıp sunarsa ağlarım artılarını eksilerini bilmem lazım ne neden falan diye.. aşmış bişi alamıcam heralde bi tane 6600 gelicek bi de bu 3 telefondan biri gelicek 6600ı arka alacaz 600 milyon falana gelcek..bu üçünden birini de ben almak istiyorum şimdi t610 hoş mu ? bi de bu üçünden biri smart phone ?¿[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 6600 tavsiye ederim,gecen hafta aldim cok memnunum telefondan her ozelligi ile.[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bu 3200 neden iğrenç onu biri sölemişti nedenini de söleyebilir mi? yani kamerası falan mı dandik ? 8mb memory card olarak iyi gibi gözüküo..bi de N-Gage'e ne diosunuz? t610 u söledim o olmaazsa gene bu ikisinden birini seçmem gerekicek o yüzden soruorum..[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 şekli hoşuma gitmedi.. özellikleri n-gage'e göre çok az..[hline]YENİ KONU AÇARKEN, TOPIC BAŞLIKLARINI KONU İÇERİĞİYLE ALAKALI YAZALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 3200 gerçekten çok mu dandik? Almayı düşünüyordum da.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ngage 2 cikiyormus[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar