Lexius Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 güvensizliğimin açık sularında terkedilmiş bir tekneyim gecelerin yansıttığı gerçekliğin yakamozunda parlıyor kanım ölüm sessizliğine bürünmüş fırtınalar koparken taştan yüreğimde yükselen dalgaların eşliğinde gidiyorum yalnızlığın güzelliğiyle simsiyah her yer , gökyüzü ve denizin eşsiz uyumunda sirenlerin şarkısını duyuyorum keskin kayalıklarda ve yanaşıyorum yanlarına o anın büyüsüne kapılıyorum aşkı hissediyorum ölümün ellerinde , yokoluş eşliğinde dans ediyorum kendimle bir aslanın avına koşması gibi vahşi ve hızlıca yakalıyorum kendimi kollarımdan suya bırakıyorum bedenimi yavaşça karanlığın ortasına dibe batarken görüyorum güvensizliğimin yüzünü bembeyaz ve gülümsüyor bana , ölümün soğuk ayazında ^^ böyle bişi işte.. efkarlı efkarlı yazayım dedim de ne blim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yok aga, böyle oturup hiç tadmadığın şeyleri yazınca ( öyle bir yazmıssın ki gerçekten hiç tadmadığın şeylermiş gibi geldi ) çok soğuk oluyor, ruhsuz oluyor. Süslü cümleler felan eyw.. yakamoz ışıkları vs.. sanki hep başkalarının düşünceleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 zaten benim düşüncelerim baluu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 "dans ediyorum kendimle bir aslanın avına koşması gibi" nasıl bir şey bu tarif edebilir misin rica etsem sevgili lexius? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bana soğuk gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ölüme yaklaşırken ki bilinçsizlik, bilmezlik? Yamuluyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 öyle abi ^^ cidden iyi yakaladın.. aslanlar nası tek bi hedefe kitlenip avına biliçnsiz ve içgüdüsel olarka koşarsa.. o anda o insanın davranışı aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sen güvensiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar