Chewy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 listeningimi geliştirmek istiyorum.Neler yapabilirim? tavsiyelerinizi bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 altyazısız dizi film izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ingilizce dilli ing altyazılı izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dizi izle. örnek vereyim. ilk toefl ibtye girdiğimde listening 12ydi. 3 ay himym izledim. 22 aldım başka hiç çalışma yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eğer anlamaksa olay önce kulak dolgunluğu kazanman lazım ing filmleri alttyazılı izleyip akrşıalştırabilirsin.hem ne demek istedikelrini anlar,hem telaffuzlara alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ingiliz ingilizcesi için bbc amerikan ingilizcesi için cnn kas. bunlar geliştirir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ama aman diyim ingiliz ingilizcesi için gidip hollyoaks falan izleme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 peki ing altyazılı film izleyebileceğim önerdiğinizz bi site vrmıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aga bildiğin dizileri filmleri indir sonra ingilizce altyazılarını indir izle, siteyi napıcan hem adam akıllı bişiler izlemiş olursun işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tabiki dizi film iidir ama şarkı dinleyip işte sölerindende takip edebilirisn ( gerçi bu sağlıksız oluyo çok hızlı telafuz edildiği için) bol bol haber bültenleri izle vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ingilizce altyazılı ingilizce ne bulursan izle.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 mulgear6 said: ingilizce dilli ing altyazılı izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bence ingilizce alt yazı bile açmamalısın listening geliştirmek istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 populer bi mmorpgye başla, venti olan uluslararası büyük bi klana gir.. raidlere katıl.. asosyal ingilizcesi gelişmiş bi yaratık ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ferrero said: ingiliz ingilizcesi için bbc amerikan ingilizcesi için cnn kas. bunlar geliştirir baya. bu kannalları izliceksende hergün belli saatler izleme. Mesela bende bi ara listening için dinliyordum ama türkiye saati ile akşam vakitlerine denk geliyodu hep. sürekli aynı şeylerle muhhatap kaldım. yok bomba patladı yok siyası krız yok deprem oldu. hem bayıyo hemde ilk başta da gereksiz oluyor bence. hatta tavsiyem bu kanallara arada bi bak ama varsa haber kanalı dışında birşeyler izle. bunların dışında yabancı arkadaş edinebiliyorsa en güzel yöntem bu( speakıng de gelişir). ya da en başta dizileri filmleri altyazı ile izle belli bir seviyeden sonra altyazısız izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar